… és felbukkant egy manó!
2016. július 06. írta: Csiribusz

… és felbukkant egy manó!

mano1.jpegUnaloműző dekázgatásokkal töltötték idejüket a fiatalok, amikor történt egy olyan dolog, amitől a félelem miatt a padlón fetrengtek. A fiúk egy telefonnal még videót is készítettek saját maguk szórakoztatására. Ekkor hirtelen a lakás egyik zugából előtoppant egy kámzsába öltözött lény. Azt, hogy a bizarr kis lény mi lehetett, nem tudni. A videót készítő srác utána eredt, de a manószerű lény köddé vált.

A misztikumok és a mesevilág orientált emberek szerint az eltűnt aprónépek közül volt az egyik. Az ilyen kreatúrák állítólag az ember előtti világban éltek a Földön. Mihelyt megjelent az ember a Földön, a kis lények a Föld belsejébe húzódtak. A rajongók velük magyarázzák a legendákat, mesevilágot, törpék, tündérek és manók létezését.

Mindenesetre a videó kicsit mesterkélt, de egészen jól sikerült. Lehet, hogy az egyik fiú kistestvére ijesztett a dekázó srácokra. Az ilyen sprinthez azért mégis, nem túl alacsony egy kisgyerek? Hiszen egy ember ilyen testmagassággal talán még járni sem tud.

Forrás: hir.ma

Képforrás: songi.hupont.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr788871066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása