Végzetes állattámadás Tennessee-ben
2022. október 12. írta: Csiribusz

Végzetes állattámadás Tennessee-ben

Két felnőtt is áldozatul esett az ismeretlen bestiának

vat002.jpg

2021. április 1-jén ijesztő felfedezést tettek Tennessee államban, a Cocke megyei Jimtown Road mentén. Egy férfit vérbe fagyva találtak meg saját birtokának közelében. Az 52 éves Tony Ahrens halálát balesetnek minősítették, miután – hivatalos jelentés szerint – több ismeretlen állat rátámadt.

A boncolás valójában nem tudta egyértelműen megállapítani, több állat támadta-e meg a férfit vagy egy. Ahogyan arra sem adtak választ, miféle állat volt a gyilkos. A férfinek rettenetes sérülései voltak: szúrások, horzsolások, zúzódások, vénái kiszakadtak, bal karját letépték, nagy húsdarabokat haraptak ki a testéből.

A holttest közelében mancsnyomokat találtak és rengeteg vért. A rendőrség óvatosságra intette a lakosságot. Mindennek ellenére 2021. július 12-én hasonló támadás történt ugyanazon az úton. Ez az út a városközponttól kívül eső erdős területen halad keresztül.

Ezúttal a 29 éves Amber Miller volt az áldozat. Még élt, amikor kórházba szállították, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy belehalt. Az orvosi személyzet szerint letépték a vádliját, s két karja szinte leszakadt. Hogy miféle állat vagy állatok voltak az elkövetők, nem tudják, legalábbis hivatalos oldalról nem magyarázták meg.

Armando Fontes seriff szerint az 51 éves szomszéd, Charles Owensby felelős a nő haláláért. Owensbynál később házkutatást rendeltek el, és kutyáit elkobozták azzal a váddal, hogy ők lehetnek a tettes állatok. Fontes utólag visszavonta az elmondottakat. Később a kutyáktól DNS-t és székletmintát vettek, de egyik állat székletében sem találtak semmi olyat, ami arra utalt volna, hogy emberi húst ettek, és a DNS-minták sem egyeztek az elkövető DNS-ével.

A rendőrség végül elismerte, hogy sejtelmük sincs az elkövető állatról, de kérték a lakosságot, hogy legyenek nagyon óvatosak. Owensbyt elengedték, hiszen nem tett semmit, s burkoltan belátták, hogy van a környéken valami veszélyes, amitől jobb távolságot tartani. Találtak ugyan két értékelhető lábnyomot az ismeretlen ragadozótól, de képtelenek voltak beazonosítani, miféle lényről van szó. A talált nyomok kutyafélére vallanak, ám jóval nagyobbak a ma ismert kutyák lábnyománál. És még egy fontos tény, a lábnyomok hátsólábaktól származtak, testsúlya is ezekre nehezedett, tehát az állat két lábon járt.

Írta: Csiribusz

Forrás: wvlt.tv; youtube.com/A.I.

Képforrás: steamcommunity.com; crimeonline.com; blog.dogsbite.org

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr6818119314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása