Kutyaember az ausztrál vadonban
2022. december 15. írta: Csiribusz

Kutyaember az ausztrál vadonban

Egy férfi megörökítette a kutyaembert, amely a vadonból lesett rá

ake6.jpg

John a folyónál horgászott, amikor meglátta a rejtélyes „félig kutya, félig ember” lényt. A kutyaemberről szóló első hivatalos jelentések 1887-ből származnak Michiganből. Azóta a világ összes tájáról érkeztek beszámolók.

John elmondta, hogy még 2020-ban, a karácsonyi ünnepek között, kajakjával horgászni indult a folyóra, amikor váratlanul csattanást hallott a folyó menti erdőből. Valahányszor vízbe merítette az evezőt, a hang mindig felcsattant. Amikor megállt, hogy figyeljen, a hang is abbamaradt. Újra evezni kezdett, mire a hang újra felhangzott. Rájött, hogy van valami a bozótosban, ami követi őt.

Ahogyan a fák felé nézett, mozgást érzékelt. Valami feketeséget látott az ágak között. Előkapta a mobiltelefonját, és találomra a zaj felé kattintott. A fotó egy lényt örökített meg, amelyről nem tudta, mi lehet. Aztán kinagyította és nagyon megdöbbent. Ez egy kutyaember volt. Hallott már róla, de soha nem hitt a létezésében.

ake1.jpg

ake2.jpg

/a John által készített kép/

Természetesen az élmény elvette a kedvét a további horgászattól. Azonnal hazament. A valóság megviselte az idegeit, éjszakánként a kutyaemberrel álmodott. Aztán egy hónap elteltével visszament a környékre, de most egy másik helyre. Egy ideje horgászott már, amikor a jobboldali bozótosból dörrenő zajt hallott, majd futás hangjait. „Ahogy futott, fákat döntött ki az útból. A bozót sűrűjétől nem lehetett pontosan látni. Aztán üvölteni kezdett. Még soha nem hallottam ilyet” – mondta később John. Utána többször felüvöltött, és az üvöltések közötti lélegzetvétel hangosabb volt, mint maga az üvöltés. A lény nemcsak leskelődött, mint a korábbi alkalommal. Most dühös volt, őrülten viselkedett.

John komolyan megrémült. Menekülni kényszerült, még a kifogott halakat is visszadobta. „Egy hangot hallottam a fejemben, ami azt mondja: most menj, vagy meghalsz. Nem a saját hangom vagy tudatom szólt hozzám. Ez valami más volt. Az a tíz perc valószínűleg a leghosszabb tíz perc volt az életemben. Azt hittem, meg fogok halni. Nem tartottam magamnál fegyvert, még horgászkést sem. Térerő meg nem volt a telefonhoz.”

Végül sikerült eljutnia a kocsijához és elmenekült. Úgy döntött, nem tartja magában az élményt, mert így megmenthet másokat. „Nem mutatnám meg ezt a fotót, ha hamisítvány lenne, vagy nem tudnám, hogy valójában van ott valami. Ez a fő oka annak, hogy előálltam a történettel. Aggódom, hogy valaki eltűnik vagy megsérül. Ott lenne a fejemben, hogy el kellett volna mondanom, amit tudok.”

Írta: Csiribusz

Forrás, képforrás: dailystar.co.uk; pinterest.com; booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2218225437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabina Dóczi 2023.11.27. 11:24:10

Csak egy valamit nem értek. Ha már látta egyszer miért merészkedett vissza újból? Egyedül, fegyver nélkü? Oké. Másik helyre ment. Na de akkor is. Én nem biztos, hogy megrizikóztam volna. Bár nem vagyunk egyformák.

Csiribusz 2023.11.27. 17:01:58

:-) A kérdés jogos.
süti beállítások módosítása