Ismeretlen állat támadt a kiskutyára
2022. május 12. írta: Csiribusz

Ismeretlen állat támadt a kiskutyára

Egy nyugat-richlandi család kutyáját támadta meg az ismeretlen fenevad. Jill Lunde elmondta, hogy 2022. április 5-én este ½ 11 tájban kiengedték a kiskutyájukat, Nanót, a házuk hátsó udvarába. Ekkor váratlanul egy nagy állat lecsapott rá, és megmarta Nanót.

Szerencsére Jill férje a közelben tartózkodott, aki a kutyát szájában tartó állat felé rohant és ráüvöltött. Erre a vadállat elengedte Nanót, és elfutott a ház mögötti domb irányába.

Mostanában sok prérifarkast láttak a környéken, de ennek az állatnak más volt a színe, és a farka sem bozontos. Talán puma lehetett?

Mindig is tisztában voltunk vele, hogy vannak olyan állatok, amelyek kisebb háziállatokat vagy hasonlókat keresnek, de ilyen pimaszságot még nem tapasztaltunk. Általában magam megyek ki a kutyával esténként, ott állok mellette, szemmel tartom, de ez a dolog elég éhes volt ahhoz, hogy mindez ne tartsa vissza – mondta Jill Lunde. – Az a félelmetes, hogy nem gondolnád, hogy ilyesmi akkor is megtörténhet, ha jelen vagy.”

Mrs. Lunde azt mondja, nem Nano az egyetlen apró családtag, aki miatt aggódniuk kell. Van két kisgyerekük, akik ugyan aludtak már, de néha Nano után mennek az udvarra. Könnyen megtörténhet, hogy egy vadállat őket kapja el.

Nanón jól látszott a harapásnyom, de szerencsére nem esett komoly baja. Természetesen bejelentették az esetet, és értesítették a hatóságokat, akik szét is néztek a környéken.

nyrt.jpg

Írta: Csiribusz

Forrás, képforrás: keprtv.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3518053100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása