Ismeretlen állat gyilkolt
2022. november 30. írta: Csiribusz

Ismeretlen állat gyilkolt

Nem találják a tettest

A texasi McLean városában újabb szörnyűség történt 2022. október 29-én, szombat este. A késői órákban hívás érkezett be a Gray megyei rendőrőrsre. Egy ember értesítette a rendőri ügyeletet, miután rátalált egy asszony holttestére. Állítása szerint a nőt megkéselték a város peremén, a Heasley street és a Kingsley street kereszteződésében.

iagy.jpg

A rendőrség gyorsan kiért a helyszínre, de már ránézésre látták, hogy itt nem késelés történt. A későbbi boncolás is kimutatta az állattámadás tényét. Az azonosítás szerint a nő a 46 éves Kimberly Dawn Morris, helyi lakos volt. Hogy mit keresett a kies területen az esti órákban, ahol több az utca, mint a lakóház, nem tudni, de nem jelentkeztek szemtanúk, így a hatóságnak sejtelme sincs, mi lehetett az elkövető állat. Erre a kérdésre a boncolás sem tudott választ adni.

Kimberly Morris élete nagy részét McLeanben töltötte, házvezetőnőként dolgozott. Szerette olvasni a Bibliát, miközben nagyokat kortyolt kedvenc kávéjából. Szívesen töltötte az idejét gyermekei és unokái társaságában.

Gray megye egyik képviselője elmondta, még sosem láttak ehhez hasonló állattámadást. Most az a legfőbb problémájuk, hogy kiderítsék, miféle állat támadta meg az asszonyt.

Hasonló állattámadás történt már Texasban, igaz, az Dallas egyik külvárosában. A két helyszín közötti távolság 520 km körülbelül. Időben pedig hat és fél év telt el. Természetesen ez nem indokolja az azonos elkövetőt, de a támadás körülményei erősen hasonlítanak. A rendőrök elismerik, ilyen támadást még sosem láttak. Tehát a sebek, a fogak nyoma, a támadás mibenléte merőben szokatlan. Nem tudják, miféle állatról van szó, vagyis nem átlagos kutyák, nem prérifarkasok a tettesek.

Írta: Csiribusz

Forrás: abc7amarillo.com; newschannel10.com

Képforrás: newschannel10.com; moon.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr518079546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása