A perui földönkívüli múmiák
2017. augusztus 01. írta: Csiribusz

A perui földönkívüli múmiák

Napvilágot láttak az első hivatalos képek. A Gaia.com paranormális oldalon bukkant fel először a hír, miszerint néhány hete több múmiát is találtak egy Peruban található meg nem nevezett helyszínen, a Nazca-vonalaktól nem messze.

Akkor a hírek először egy múmiáról szóltak, majd hamarosan egy másik, sokkal kisebb termetű lényt is találtak. A múmiákra egyöntetűen az jellemző, hogy számos anatómiai jellegzetességet tekintve merőben eltérnek az emberétől.

Sokakban ezért felvetődött a múmiák földönkívüli eredete. Ha a múmiák valójában emberi múmiák, akkor csak a Paracas-kultúra maradványai lehetnek, akiket eleve kapcsolatba hoztak már számtalan alkalommal a földönkívüliekkel.

pm1.jpg

Egyesek szerint a Nazca-vonalak is az égiek tiszteletére készültek. Most több képet tettek közzé arról a helyről, ahol ezeket a földönkívülinek látszó múmiákat megtalálták. Egy biztos: a sírhely valóban nem tűnik átlagosnak. A képeken az látszik, hogyan találták meg eredetileg a testeket.

A mainstream régészet természetesen mindent tagad, és azt állítják, hogy ezek a testek emberi testek maradványai lehetnek, nem pedig földönkívüliek. Genetikai mutáció? Ősi radioaktív fertőzés eredményei?

pm2.jpg

Sokkal egyszerűbbek a kezek és a lábak csontjai, és kevesebb csigolyát tartalmaz a gerincoszlop. A lények 60 centi magas lehettek, zömök testalkatúak, hatalmas fejjel a test többi részéhez képest.

Amikor a múmiákról lekapargatták a fehéres réteget, kiderült, hogy az valójában nagyon vastag porréteg. Alatta megdöbbentő dolgot találtak a szakemberek: sötét tónusú, hüllőszerű bőrt. Számtalan elmélet merült már föl, azonban a múmiákkal kapcsolatban egyelőre még mindig nagyon nagy a titkolózás.

Vajon azért, mert az egész valójában csak egy átverés, és múmiahamisítással van dolgunk, vagy azért, mert a kormányhatalmak nem engedik felszínre törni az igazságot? Ki tudja...

Forrás: avilagtitkai.com

Képforrás: gaia.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9012692603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása