Félelmetes lény bukkant elő Zambiában a viharfelhők közül
2017. március 28. írta: Csiribusz

Félelmetes lény bukkant elő Zambiában a viharfelhők közül

A felvétel nem csak fura, de félelmetes is, mert az alak hasonlít a Harry Potter-filmek egyik gonosz szereplőjére. Elég félelmetes égi jelenségnek lehettek szemtanúi az emberek az afrikai Észak-Zambiában fényes nappal a Mukuba szupermarket fölött.

id.jpg

Az emberekben megfagyott a vér, amikor meglátták a furcsa alakzatot, de szerencsére, akinek lélekjelenléte volt mobiltelefont készített a felhőről.

Az időjárási érdekesség azonban hamar szertefoszlott, de ebben az országban elég sok babonás ember van és máris rosszra gondoltak.

id1.jpg

id2.jpg

A felvétel természetesen hamar elterjedt az interneten és a nyugati kultúra egyből a Harry Potter-sorozatokból ismeretes rémséggel, nem mással, mint Dementorral hasonlította össze. A furcsa folt azonban nagyon érdekes. Vannak, akik azt állítják, hogy az időjárási viszontagsággal hozható össze. Mások azt gondolják, hogy délibáb, illetve valamiféle kúszó élőlény.

Léteznek olyanok is, akik úgy hiszik, hogy a Dementor-szerű alak nem más, mint egy homogén anyag, amely egészen más, mint az őt körülvevő égbolt felhőzete. A szkeptikusok persze az egész képet egy rosszul sikerült hamisítványnak gondolják. Az ufológusoknak a jelenség elemzése csak annyi, hogy a szemtanúk által látottak, csupán láthatatlan hatalmas entitások, amelyek olyankor manifesztálódnak.

Forrás: hir.ma; napiufo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr4312379283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása