Óriási emberszabású lény garázdálkodik Amerika erdeiben
2017. június 14. írta: Csiribusz

Óriási emberszabású lény garázdálkodik Amerika erdeiben

Egy gigantikus, több méteres lényről készült felvétel. Egy bizonyos Jake Gerdiner készítette azt a különös felvételt, melyen az egyik amerikai erdőben feltűnik egy nagyobb méretű, majomszerű élőlény.

816084_1.jpg

A kreatúra azonban szemmel láthatóan emberszerű vonásokkal rendelkezik, és felegyenesedve jár. A férfi a telefonjával készítette a videót, amit aztán feltett a Youtube videó megosztó portálra.

Ami különleges az egészben: a szakértők is megvizsgálták a felvételt, és azt nyilatkozták róla, hogy feltehetően valóban egy nagyméretű emberszabású majom lehet rajta.

Jake arra lett figyelmes az erdőben sétálva, hogy egy nyomasztó érzés kerítette hatalmába: mintha valaki figyelné őt. Ekkor kapta elő a telefonját, és kezdett filmezni, miközben furcsa zajokat is hallott, és a távolban egy hatalmas, szőrös majomszerű lényt látott sétálni.

Szerinte tisztán kivehető volt a lény törzse, feje és karjai. Soha nem látott hasonlót, és tudta, hogy valami különlegeset lát. Szerinte ez maga a Nagylábú lehetett, hacsak nem jelentettek a környéken cirkuszból elszökött gorilláról.

Ilyen esetről viszont nem tudni, így feltehetően Jake valóban a legendás kriptidet láthatta és vehette videóra. A felvételen noha nem sok minden látszik, de a rendelkezésre álló információk alapján elképzelhető, hogy tényleg sikerült lencsevégre kapni a Nagylábút.

Forrás: avilagtitkai.com

Képforrás: express.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr512593637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása