Legyilkolt házikedvencek
2022. március 03. írta: Csiribusz

Legyilkolt házikedvencek

Ismeretlen támadó ölte meg a kutyát és a lovakat

Kentucky állam, Monroe megye – Többnyire vidéki területek, kisebb-nagyobb vadon. Egy ilyen helyen él Eddie Denton erdők ölelésében, egy tó partján. 2018 szeptemberének elején, egy szép őszi reggelen kiment a ház mögé, hogy megetesse pónilovait. Nem látta őket sehol, s ezúttal a kutya sem futott elé.

Lenézett a tó vize felé, mert feltűnt neki, hogy az összes kacsa a parton van. Akkor pillantotta meg az egyik lovat a vízen lebegve. Elszomorodott. Arra gondolt, bizonyára belement a tóba és valamiképp megfulladt. Aztán ahogy jobban körülnézett, a tó partján észrevette a másik lovat is. Valami széttépte. Az istállóban a harmadik póni a földön feküdt, felszakított torokkal. Nagyon megdöbbentette a mészárlás. A lovakat az unokáinak vette. A gyilkos állat a kutyát is megölte.

kp01.jpg

William Lynch biológus, az ingatlan körül állati nyomokat talált, de nem tudta megmondani, milyen állat nyoma lehet. Ez alaposabb vizsgálatot igényelt.

Dale Ford, Monroe megye seriffje így nyilatkozott: „Nem tudom, mi az, de tudom, hogy nagy, és tudom, hogy halálos. Ha ezt megtette a lovakkal, akkor megteheti a tehenekkel, a gyerekekkel, a felnőttekkel is.„

A seriff szerint az emberek biztonsága a legfontosabb, ha bebizonyosodik, hogy veszélyes állat kóborol a környéken. Nyomkövető kamerákat helyeztek fel több helyre abban bízva, hogy éjszaka visszajön az állat. Felhívták a figyelmet, hogy a gyerekekre fokozottan figyeljenek a szabadban, és tartsák szemmel a környezetüket.

Írta: Csiribusz

Forrás, képforrás: wbko.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1118055996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása