A félelmetes kutyaember
2019. június 29. írta: Csiribusz

A félelmetes kutyaember

kem5.jpg

Rendszeres olvasóim ismerik a blogom „farkasszörnyek” kategóriában található különböző vérfarkasos és kutyaemberes történeteit. Talán emlékeznek egy különösen hátborzongató esetre, amely a Land Between the Lakes Nemzeti Rekreációs területen esett meg, az amerikai Kentucky államban, valamikor az 1980-as évek elején. (A bejegyzés végére linkeltem a korábbi írást.)

A hátborzongató történet egy bizonyos Jan Thompson nevű hölgytől származik. A Guardian Tales című honlapot, ahonnan a nő írása eredeztethető, rég megszüntették. Egy-két szemfüles érdeklődő azonban megőrizte a beszámolót, így akadtam rá én is évekkel ezelőtt.

Újabb keresgélések közepette ismét rátaláltam a témára, kicsit kiegészítve. Idézzük fel!

A Land Between the Lakes vidékén hosszú évek óta beszélnek mindenféle lényekről, szellemekről, indián átkokról, kísérteties fényekről, sírokról, s egy különös, vérfarkasszerű lényről. A lény úgy néz ki, mint egy farkas vagy kutya, és két lábon jár.

kem3.jpg

A Land Between the Lakes vidéke Kentuckyn kívül, részben kiterjed még Tennessee államra is. Feljegyezték, hogy az említett időben, valahol Tennessee északnyugati részén egy éjszaka, furcsa látogatója volt az egyik helybeli férfinek. Háza egy erdővel körülölelt sávon épült, s itt lakott kutyájával együtt, a Tennessee-tavaktól délre. Azon az estén a férfi a nappaliban ült és tévét nézett, a kutyája mellette heverészett a földön. 

kem2.jpg

kem1.jpg

Az állat váratlanul morogni kezdett a bejárati ajtóra, amelynek alsó részére egy kutyabejáró volt vágva. A férfinek azt kellett látnia, amint egy óriási kutya benyúl rajta és nagy karmaival próbálja megragadni a kutyáját. Nem volt természetes mancsa, inkább emberi kézre hasonlított. Fejének mérete is jóval nagyobb, vagy háromszorosa egy normál kutyának. Mielőtt bepréselte volna magát a kutyabejárón, a férfi átrohant egy másik helyiségbe, majd fegyverrel tért vissza. Ám a lény addigra eltűnt.

Azon a vidéken gyakran számolnak be hasonló tapasztalatokról egy kutyához hasonló lényről, melynek szeme vörösen izzik, szokatlan az üvöltése és agresszív természetű.

Az 1980-as években egy családot brutális állati támadás ért a Land Between the Lakes rekreációs területének egyik kempingjében. Valósággal széttépték a család tagjait, mindent vér borított. Semmiféle ismert állatnak – medvének, pumának, farkasnak – sem tudhatták be a rémtettet. A nyomok másról tanúskodtak. Azt is mondják, hogy a rendőrség csendben kezelte az ügyet, visszatartotta a médiától, nehogy kárára legyen a turizmusnak és az ebből élő embereknek.

A családapa hátán négy hosszú karom hasítása látszott, és egy kisebb karomé, amely egy szembeforduló hüvelykujjra utalt. Leszakított karja mellette hevert, s ujjai még mindig szorították a sötétbarna szőrcsomót, amit támadójából sikerült kitépnie. A szőrcsomóról az utólagos laborvizsgálatok kiderítették, hogy egy ismeretlen kutyafajtól származik.

Az asszony és a férje megcsonkított holtteste a kocsi mellett hevert, a kisfiukat a lakókocsiban találták meg. A lakókocsi belsejének falát összevissza hasították. Éles szerszámra gyanakodtak, de aztán kiderült, hogy karmoktól származott. A ruhák szanaszét voltak dobálva, s akadt köztük nem egy lánykaruha is. Ebből jöttek rá, hogy a családhoz tartozott egy kislány, aki eltűnt.

Az egyik rendőr nyomokat látott a földön és követte őket az erdőbe. Az egyik fához érve a nyomok megszűntek. Itt találta meg a kislány összemarcangolt holttestét, letépett kezéről vér csöpögött a férfire.

A hatóság emberei parancsba kapták, hogy nem beszélhetnek senkinek az ügyről, kiváltképp a sajtónak nem. Így hát nem került a tévébe, újságba a szörnyű eset, de a Land Between the Lakes vidékén élő emberek ma is emlékeznek a történtekre és ismerik az igazságot.

https://csiribusz.blog.hu/2015/04/13/bearilla_avagy_a_kentucky-i_szornyeteg

Írta: Csiribusz

Forrás: youtube.com

Képforrás: youtube.com; southernenvironment.org; pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1114917456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása