Szibériában élő mamutot filmeztek 1943-ban?
2016. július 04. írta: Csiribusz

Szibériában élő mamutot filmeztek 1943-ban?

Egy nagyon érdekes videó került fel az internetre 1943-ból. A videót még 2013-ban töltötték fel az internetre, de még csak most kavart nagyobb port. A videó 1943-ban készült Szibériában, és állítólag egy mamutot láthatunk rajta.

mammut.jpg

A mamutok 4-5 millió évvel ezelőtt jelentek meg és az utolsók körülbelül 3600 évvel ezelőtt haltak ki a tudósok és a régészek szerint. Ezen a videón azonban állítólag egy mamutot láthatunk és a videó 1943-ban készült. Nem tudni, hogy a videó igazi-e vagy csak egy jól elkészített hamisítvány, de az biztos, hogy elég eredetinek tűnik.

Sokan azt mondják, hogy egy elefántot láthatunk a videón, de egyszerű észrevenni, hogy ez az állat teljesen más, mint az elefánt, hiszen szőrös és a feje is másabb valamivel. Az állat egyértelműen mamutszerű, szóval már csak az a kérdés, hogy vajon igazi-e a felvétel vagy nem.

Forrás: netextra.hu

Képforrás: sikerado.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr788866872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.07.05. 15:55:32

Hol volt elkallódva ez a videó 70 évig?
Miért csak 2013-ban hozták nyilvánosságra?
Hol a videó többi része? Mert ha valaki egy mamutot filmez nem hiszem hogy pár másodperces filmmel beérte volna.
Ez a videó még nem győzött meg teljesen. Báár akár még igaz is lehet. Semmi nincs kizárva.
süti beállítások módosítása