Rejtélyes lény tetemét találták meg
2014. augusztus 08. írta: Csiribusz

Rejtélyes lény tetemét találták meg

A malajziai Santubongban, a helyiek egy ismeretlen lény maradványait találták meg a tengerparton. A tetem alapján a tudósoknak a lényt eddig még nem sikerült azonosítani.  

valami.jpg

A maradványokra rábukkanó Pasir Pandakban élő helyi lakos, Hamzah Pelita a következőket mondta: „A lény három méter hosszú volt és 50 m-re sodródott ki. Először láttam ilyet, azt sem tudom, milyen fajta lehet” – tette hozzá. 

Pelita azonnal értesítette a helyi rendőrséget az esetről. A hatóságok a látottak alapján találgatják, hogy esetleg bébi bálna vagy delfin sodródott partra – számolt be róla az nst.com.my oldal. 

Hadli Piee, a falu vezetője szerint mindenkit meglepett a felfedezés: „Reggel nyolckor értesítettek a falubeliek a lényről. Egyből rohantam a helyszínre. Úgy nézett ki, mint egy felhasított bébi bálna. Bár a test lebomlott, a feje még sértetlen volt és egy bálnára hasonlított” – nyilatkozta. 

A faluba azóta egy csoport érkezett a Sarawak Múzeumból és a Kuchingi Állattani Tanszékről, hogy megvizsgálják a maradványokat. A tudósok a csontokból mintát vettek tanulmányozásra. 

Forrás: hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr526588747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása