Rejtélyes videó Indiából
2014. május 05. írta: Csiribusz

Rejtélyes videó Indiából

Rejtélyes videó készült Indiában, amelyen egy repülő humanoid lény látható.

A titokzatos alakot véletlenül filmezték le, amikor egy házaspár éppen fotózkodott Qutub Minarban. 

A felvételen az látható, hogy párt filmező, kamera mögött álló ember egyszercsak kiabálni kezd, hogy egy alak repül az égen. Erre a területen lévő emberek is odanéznek, sikoltozást hallani. A magasban repülő lény pedig úgy néz ki, mint egy emberszerű humanoid-alak.

 

india1.jpg

 

Gyorsan igyekeznek lefilmezni, de egy pillanat alatt már el is tűnik a másik irányba. A videót még április 24-én töltötte fel Riona Kapoor és azóta már nagy vihart kavart az internetezők körében.

 

india2.jpg

 

Vajon tényleg humanoid látható, vagy egy jól megtervezett hoax, vagy egyéb vírusfelvétel? Ezt már csak találgatni tudjuk.

 

 

 Forrás: hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr936120403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darksiders 2014.05.05. 18:45:26

Eléggé nehéz elhinni,de ahogy a felvételen látszik sok ember megvan zavarodva,érdekes....

Csiribusz 2014.05.05. 20:06:14

Igen, elég furcsa, de nem tűnik csalásnak, bármennyire figyelem.

Csiribusz 2014.05.05. 23:16:00

Bár... hát nem is tudom. A hang lehet rájátszás is, mert igaz, hogy a távolban vannak emberek, de nem futnak szanaszéjjel, vagy ilyesmi. Persze ki tudja, hogyan viselkedne az ember egy ilyen helyzetben.
süti beállítások módosítása