Már megint kimosott valami fura lényt a víz
2013. szeptember 09. írta: Csiribusz

Már megint kimosott valami fura lényt a víz

Időről időre előkerülnek a tengerekből, óceánokból beazonosíthatatlan lények. Ezúttal Spanyolország partja gazdagodott egy biológiai csodával.  

valami2.jpgA spanyol biológusok azonnal körbevették, nézegették, méregették, majd azt mondták: “márpedig ilyen állat nincs!”. Aztán eltemették, hazamentek és mindenki éli tovább az életét. De lássuk csak mije van ennek a lénynek és miért nem sikerült beazonosítani: van neki két nagy szarva, uszonya, gerincoszlopa és baromi nagy. 

A tudósok annyit nyilatkoztak, hogy “ötletünk sincs, hogy mi lehet ez, de nagyon büdös”. A tetemet egy úszó találta meg. Először a fejét látta meg a vízben, majd az egész teste előkerült. Biztonsági okokból a tetem feltérképezése után azonnal eltemették azt. Egyesek szerint cápa, mások szerint evező hal. Az egyik kutató viccesen “bikahalnak” keresztelte. 

Forrás: haon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr135503124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kmj 2013.09.12. 14:03:35

Teljesen egyértelmű, hogy mi van Csiribusz, az van, hogy a waheelák kereszteződtek az emberekkel a völgyben, és így kerültek oda bigfootok.
Különben miért lenne jellemző arra a helyre a bigfoot is, ha van amúgy is egy csúcsragadozó, a waheela.

Csabi Jóság 2013.09.13. 09:06:44

Jó faszák ezek a kutatók :)

Csiribusz 2013.09.13. 09:07:34

:-) Nem nem hinném, hogy emberek és waheelak kettyintéséből bigfootok születnének. :-)

Csiribusz 2013.09.18. 12:06:39

Köszönöm, utána fogok nézni.
süti beállítások módosítása