Ismeretlen lény tetemét mosta partra a víz (Jomoro megye, Ghána)
2013. szeptember 09. írta: Csiribusz

Ismeretlen lény tetemét mosta partra a víz (Jomoro megye, Ghána)

Egy hatalmas emlőst találtak az Asanta Beach-i parton Jomoro megye nyugati részén. A jelentések szerint az állat 6-8 tonna. 

valami0.jpgvalami1.jpgA semmi máshoz sem hasonló lényt a tenger mosta a partokra néhány napja, de a helyi lakosok, akik főleg halászokból állnak, el szeretnék temetni csütörtökön, mivel ez az egyetlen nap, amikor nem mennek halászni.

A lakosok szerint az állatból kibocsátott bűz zavaró és nehéz lélegezni a tetem környékén. Isaac Bentum Williams helyi kereskedő szerint, aki a lényt megtalálta, az állat egy veszélyeztetett faj lehet, melyet tanulmányoznia kellene a tudósoknak és kutatóknak. Mr. Williams elmondta, hogy az állat feje egy krokodilhoz hasonló, míg a farka egy bálnáéhoz hasonlít. A keselyűk már elkezdtek enni a foszló tetemből.

Forrás: paranormal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr605503116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása