Fehéroroszországban ölt a gyilkos bestia
2021. augusztus 02. írta: Csiribusz

Fehéroroszországban ölt a gyilkos bestia

Ismeretlen lény támadásai

2018 augusztusában meghökkentő gyilkosságsorozat vette kezdetét Belorusszia – más néven Fehéroroszország – egyik vidéki régiójában. Az ismeretlen fenevad azon év augusztusának elején, Slonimsky falu környékén háziállatokra támadt. Egy kutyát csúnyán megmart, egy másikat szó szerint kettétépett.

bb06.jpg

A következő alkalommal Slonim körzet Zagnitkov falujában portyázott, ahol megölt egy újabb kutyát, és magával vonszolt egy kis kuvaszt. Ezek után Dubrovina apró falvát látogatta meg, ahol beszorult egy udvarba, majd eltűnt. De mielőtt végleg szem elől tévesztették volna, még itt is véghez vitte ámokfutását. Megölt két kutyát és elragadott egy macskát is.

Megkezdődött az ismeretlen fenevad utáni hajsza. Aztán augusztus 26-án újra felbukkant a gyilkos lény a szomszédos településen. „Hajnali ötkor felkeltem, és kimentem megetetni az állatokat – mesélte később az egyik gazda. – Ekkor vettem észre, hogy eltűnt a kutyám. A feleségem megtalálta a fejét, a lábait és néhány maradványát, amit eltemettem.”

Augusztus 27-én a bestia visszatért a faluba, s megpróbált egy másik kutyát becserkészni, ám ezúttal a háziebnek szerencséje volt, mert gazdái elűzték a gyilkos lényt.

Nem sokkal később egy fiú tévét nézett otthonában, amikor a házon kívülről hangos morgásra figyelt fel. Felkapcsolta az udvari lámpát és megnézte, mi történt. A bestia elillant a sötétben, de kutyája lába csúnyán megsebesült, így bevitte a házba.

Az emberek félni kezdtek. A lény elsődleges célpontjai ugyan nem ők voltak, de úgy tűnt, csak idő kérdése, mikor támad emberre. A falvakban éjszakai ügyeletet tartottak. Vadászok jártak felfegyverkezve, lámpáik fényében vizslatva az éjszakát. Sokszor lóháton, hajnalig nyargalásztak a vidéken, de semmi jelét nem látták a bestiának, még nyomát sem lelték. Mintha tudta volna, hogy rá várnak.

Hogy mi volt ez a lény, és hogy sikerült-e valamit tenni ellene, az egyelőre nem ismert.

Írta: Csiribusz

Forrás: micetimes.asia

Képforrás: shutterstock.com; fanpop.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr6016671402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása