A férfi és a szörny
2020. október 17. írta: Csiribusz

A férfi és a szörny

Yowie ijesztett rá egy sofőrre?

yo01.jpg

yo02.jpg

Egy teherautó haladt át az ausztrál tengerparton Queenslandtől délkeletre. Gary, az ötvenhárom éves sofőr, nem számított senkire azon a vidéken, de a semmiből hirtelen egy hatalmas, furcsa lény jelent meg a teherautó előtt. A férfi azonnal rátaposott a fékpedálra, és épphogy csak sikerült elkerülnie az ütközést. A lény nekicsapódott a motorháztetőnek, ahonnan visszarepült az útszéli bokrok közé, majd hirtelen eltűnt. „Ez volt a legijesztőbb dolog, ami valaha történt velem” – mondta később az ismerőseinek.

A leírásban szereplő lény feltűnően hasonlít az ún. yowie-ra, ami a jeti ausztrál megfelelője. Gary azóta nem tudja túltenni magát ezen, és máig rémálmok gyötrik. Gyakran álmodja azt, hogy a fenevad őt üldözi. Elképzelhető, hogy a sofőrnek a tudomány előtt eddig ismeretlen lényhez volt szerencséje, vagy csak látomásai voltak a fáradtságtól?

Forrás: Rejtélyek világa / 2020. december – 2021. január

Képforrás: icryptid.wordpress.com; mandurahmail.com.au

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr4116273890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása