Óriásláb Észak-Karolinában
2020. szeptember 29. írta: Csiribusz

Óriásláb Észak-Karolinában

Ismét megjelent a bigfoot

Jesse Walker az Észak-Karolina és Virginia határán lévő Littletonban él. A férfi 2020. március 20-án délután egy óra tájékában épp a szemetet vitte ki, és fogalma sem volt, hogy mekkora meglepetésben lesz része. Néhány perccel később remegve foglalt helyet Stephen Barcelónál, a helyi kriptozoológiai és paranormális jelenségek múzeumának irodájában. Zokogva mesélte el neki, hogy mi történt: „Láttam az óriáslábat! Nagyon magas volt, hatalmas kezei voltak, testét pedig sűrű fekete szőr borította.”

bf003.jpg

Barcelo a beszámolót követően többedmagával kiment az erdőbe, és valóban látta a törött faágakat, a letaposott füvet, de sajnos sem lábnyomot, sem egyéb más bizonyítékot nem sikerült begyűjtenie.

2019 novembere óta ez volt a negyedik drámai óriásláb megfigyelési eset Littletonban. Vagy lehet, hogy csak így szeretné népszerűsíteni Barcelo a helyi múzeumot, Walker pedig csak egy ügyes színész volt?

Forrás: Rejtélyek világa / 2020. október-november

Képforrás: pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr316219326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása