Farkasember a vidéki Angliában
2020. augusztus 26. írta: Csiribusz

Farkasember a vidéki Angliában

Feléledt Old Stinker legendája

fe03.jpg

2016 elején friss bejelentések szerint, egy farkasemberre emlékeztet szőrös lény garázdálkodott az északkelet-angliai Hull városa melletti erdőségben. A helyiek csak Old Stinker – Vén Büdös – néven emlegetik a teremtményt, amelyet 2016 elején összesen hét alkalommal észleltek a szemtanúk.

Az egyikük – egy hölgy – azt nyilatkozta, hogy az általa megpillantott farkasember először felegyenesedve járt, majd miután meglátta őt, négykézlábra ereszkedett, és így rohant el, mégpedig hatalmas szökkenésekkel.

Egy házaspár akkor találkozott vele, amikor épp egy valószínűleg általa megölt német juhászkutya tetemét marcangolta. Az emberek láttára ezúttal is elinalt.

Charles Christian író szerint a helybeli legendákban évszázadok óta szerepel az Old Stinker, amely állítólag kiássa a holttesteket a temetőkben, a nevét pedig bűzös lehelete miatt kapta.

Forrás: Hihetetlen magazin / 2016. július – lejegyezte: Csiribusz

Képforrás: photos.com; psdeals.net

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr316177492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása