Az argentin farkasember
2020. május 23. írta: Csiribusz

Az argentin farkasember

Andalgalá városa az argentin Catamarca tartományban található. Az itt zajló esemény híre már nem olyan friss, évekkel ezelőtt történt.

af04.jpg

2016 márciusában egy férfi, éjszaka egy óra körül a motorjával a Hipólito Yrigoyen és a Bárcena utca kereszteződésében robogott el, amikor felfigyelt egy furcsa, két lábon járó állatra, melynek emberjellegű pofája volt. A férfi azt mondta, egészen addig követte tekintetével, míg el nem tűnt a csatornánál. Megemlítette azt is, hogy jól hallotta a lény karmainak kopogását, amikor az aszfalton futott.

Ez a férfi egy magánvállalkozó volt, aki nem akarta felvállalni a személyazonosságát, mert félt a munkatársai és beosztottjai gúnyolódásaitól, akik nem hisznek az ilyesmiben.

A felesége később megjegyezte, hogy a férje annyira félt, még vacsorázni sem tudott azon az éjszakán.

Tény, hogy ezen élőlények létezése nem bizonyított, ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a férfi halálra rémült attól, amit állítólag látott.

af01.jpg

/az útkereszteződés, ahol a férfi állítólag látta a fenevadat/

Írta: Csiribusz

Forrás: elesquiu.com

Képforrás: pinterest.com; google.com; itl.cat

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr4215705336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása