Lencsevégre kapták a kutyaembert
2020. május 11. írta: Csiribusz

Lencsevégre kapták a kutyaembert

Az Egyesült Államokban egyre több polgár észleli egy bizonyos kutyaszerű lény garázdálkodásait. A lakosok állítják, hogy ez a félig ember, félig kutyaféle teremtmény rendszeresen dézsmálja a háziállatokat.

dm.jpg

/egy figyelőkamera véletlenszerű felvétele az állítólagos lényről/

A vérfarkasra hasonlító lény hátborzongató üvöltésével halálra rémíti a meg nem nevezett városka lakóit, amikor belevonyít a csendes éjszakába. A rémséges állatot kutyaembernek hívják, és Joedy Cook kriptozoológus szerint az egész ország területén látták már. Tanúk beszámolói alapján a lény nagyon sok háziállatot mészárolt le brutálisan. A két lábon járó állat magassága elérheti a két és fél métert, súlya 150-180 kiló körül lehet.

A lény létezését nem csak tanúvallomások támasztják alá. Hangját nem egyszer rögzítették, ahogyan az utánamaradt lábnyomokat is megörökítették. Joedy Cook három hangfelvételt mutatott Ohio államból.

A kérdésre, miszerint van-e oka az embereknek az aggodalomra, egy vadász így felelt: „Igen, van. Minden állatot, háziállatot, mely ezen a területen él, legyilkol egy nagy ragadozó; egy hatalmas, farkasszerű, két lábon járó teremtmény... Ezek a lények csúcsragadozók...”

dm001.jpg

dm002.jpg

/a talált nyomok/

Joedy Cooknak valóságos gyűjteménye van a lényről készült fotókból, melyeket hitelesnek tartanak. De nemcsak nyomokról és a lényről van képe, hanem azokról a szerencsétlenül járt állatoknak a tetemeiről is, amelyeket leprédált a ragadozó. Emellett vannak a férfinek feljegyzései a helyszínekről, ahol látták a titokzatos állatot. E szerint az Egyesült Államok minden szegletében megtalálhatóak. Általában éjjel észlelik, ritkán nappal.

Írta:Csiribusz

Forrás: dailystar.co.uk

Képforrás: dailystar.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr5115647548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása