Vadállati támadás Indiában
2020. február 04. írta: Csiribusz

Vadállati támadás Indiában

mi00.jpg

Úgy látszik, Indiára nagyon rájár a rúd állattámadások terén, legalábbis ami a 2018-as évet illeti. Egy korábbi cikkben arról számoltam be, hogy Manipur tartományban ismeretlen ragadozó támadt a háziállatokra, s eszeveszett vérengzést végzett köztük.

https://csiribusz.blog.hu/2020/01/27/titokzatos_allatgyilkossagok

Nagyjából ugyanazon időben a szintén indiai Odisha államban is megtörtént mindez. Gyanakodhatnánk ugyanazon elkövetőre, de a ragadozó mérete eltérő a szemtanúk szerint, s a két tartomány egymástól vagy kétezer kilométerre fekszik. Hasonlóság a mészárlásokban, hogy a támadó lény áldozatai ugyanúgy zömében háziállatok, s ugyanúgy a szerveiket falták fel, meghagyva a húst.

Még cifrább a történet, ha megemlítjük, hogy a vérengzések átterjedtek Mahárástra tartományra is, mely újabb ezerkétszáz kilométer távolságot jelent, s a gyilkosságok mértéke még brutálisabb. Ezúttal a ragadozó lény nemcsak állatokra, de emberekre is rátámadt. Összesen tizenkét embert sebesített meg ilyen, vagy amolyan módon. A támadások mindig lesből érték az embereket, akik többnyire álmukban vagy a földeken dolgozva váltak áldozatokká.

Minden olyan gyorsan történt, hogy egyikőjük sem tudta jól megfigyelni a lényt, de abban egészen biztosak voltak, hogy nem egy ismert, őshonos ragadozóról van szó. A helyi lakosok nagyon félnek az ismeretlen lénytől.

Írta: Csiribusz

Felhasznált forrás: mysteriousuniverse.org

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr7115450942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása