Farkasfejű humanoid
2020. január 27. írta: Csiribusz

Farkasfejű humanoid

A fiú – akivel az eset történt – vállalta volna kilétét, de a kiskorúakat védő törvény szerint nem említhető a neve.

af0.jpg

Oneidában, New York állam területén, 2017 nyarán ez a tizenhat éves indiánfiú arról számolt be, hogy míg az erdőben áfonyát gyűjtött, látott egy furcsa, emberszerű, farkasfejű lényt. Délután volt, fél öt körül járt az idő. Bogyószedés közben arra figyelt fel, hogy a közelben ágak reccsenését hallja. Kíváncsian a hang irányába sétált, hogy megnézze, mi az.

Ledöbbentette a látvány, de jól megfigyelte a lényt. Több, mint két méter magasnak írta le a két lábon járó állatot, testét szürke és fehér bundázat borította, világos kék szeme izzott, inkább emberinek tűnt, de sok farkasra utaló jellemzője volt.

A fiú, miután megfigyelte, azonnal elsietett. A lény egy darabig követte, de a fiú azt mondja, abbahagyta az üldözését, miután elérte a szomszédjuk kukoricatábláját. Hallott már indiántársaitól történeteket az alakváltókról, de szembesülni egy hasonló lénnyel, nagyon ijesztő volt. Mintegy mellékesen megemlítette azt is, hogy már több UFO-jelenséget tapasztaltak a térségben.

Írta: Csiribusz

Forrás: cryptozoologynews.com

Képforrás: agraroldal.hu; isthmus.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3215417856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása