A fehér bigfoot
2020. január 27. írta: Csiribusz

A fehér bigfoot

A fehér szőrű bigfootról évtizedekkel ezelőtt lehetett hallani először. 1975 nyarán egy Jaimie nevezetű fiú arról mesélt, hogy családjával vakációzni mentek az arkansasi Logan megyébe, ahol meglátogatták a környékbeli rokonaikat.

Átsétáltam az úton, hogy megnézzem a barátomat, aki az úttest másik oldalán lévő területen lakott. Ez egy nagyon elhagyatott vidék, csak az a két bizonyos ház állt a közelben” – mesélte Jaimie akkoriban Carter Buschardt BFRO-nyomozónak. Hozzátette, hogy amikor a sétány erdős részén haladt át, észrevett valami magas, fehér dolgot, mely a közelben kószált.

bf4.jpg

Egy drótkerítés mentén gyalogolt éppen, egyik fasortól a másikig, amikor először megpillantotta a lényt. Azonnal lehúzta magát, így a lény nem vette észre. Jaimie azonban megfigyelt egy-két részletet, amit onnan láthatott.

Az állat pofáját nem tudta megnézni jól, de láthatta fehér, ezüstfényű bundáját, melynek árnyalata hasonlított az alufóliához.

Később csak a barátjának mesélt fura élményéről, mert nem volt biztos benne, hogy az általa látott lény lehet-e az a bizonyos fehér nagylábú, akiről már sokat hallottak. Buschardt úgy érezte mialatt a fiúval beszélt, hogy nagyon őszinte és tényleg megvan győződve róla, hogy a nagylábúval találkozott.

De nem Jaimie volt az egyetlen, aki ilyesmit tapasztalt. Missouriban egy asszony arról beszélt, hogy ingatlanjukon évek óta rendszeresen felbukkan egy humanoid lény. Állítása szerint, egy éjszaka, amikor a fia hazafelé tartott, a mező menti út szélén belebotlott egy fehér szőrű, két méternél magasabb humanoid lénybe. Az élmény annyira kiborította, hogy hamarosan beköltözött a városba.

A nő és a férje azt mondják, nem ez volt az első, sem az utolsó eset, hogy ilyesmit tapasztaltak. Sokszor ébrednek fakopogtatásokra, szokatlan üvöltésekre az éjszaka közepén. Néha szörnyű szagokat éreznek, máskor látni vélik magas alakját a fák között.

Írta: Csiribusz

Forrás: cryptozoologynews.com

Képforrás: cryptozoologynews.com; pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr5215418070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása