Kutyaszerű állat támadt egy családra
2019. december 02. írta: Csiribusz

Kutyaszerű állat támadt egy családra

A Maine állambeli Lisbonban 2019 májusában, ismeretlen kutyaféle támadott meg egy családot. A háromtagú család egy közismert útvonalon, a Papermill Trailen sétált. Ez egy népszerű sétaút a város egyik parkjában, melyet erdős övezet vesz körül.

A támadásról a rendőrség két órával az eset után szerzett tudomást, amikor a család a sebeivel megjelent a helyi kórházban.

ml.jpg

Marc Hagan, lewistoni rendőrfőnök elmondta, hogy az apa, az anya, és 11 esztendős kislányuk a sétaúton haladt, amikor az erdőből kiszaladt egy kutyaszerű vagy farkasszerű azonosítatlan állat, és megmarta a kislányt. Az anya azonnal a gyerekhez rohant, hogy védelmezze, de őt is csúnya marások érték a kezén, és egyik ujjának végét el is veszítette. Az apa, aki szintén odaugrott, könnyebb sérülésekkel megúszta. A támadó állatnak sikerült elmenekülnie.

A rendőrség attól kezdve rendszeresen ellenőrizte a környéket, és megkérték a kocogókat, gyalogosokat, kutyát sétáltatókat, legyenek óvatosak.

Írta: Csiribusz

Forrás: necn.com

Képforrás: mainetrailfinder.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr4415335392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása