Ismeretlen állat támadása
2019. december 02. írta: Csiribusz

Ismeretlen állat támadása

Nyugdíjas tanárnőt mészárolt le a fenevad

2019. február 15-én ijesztő dolog történt az észak-karolinai Beaufort megye Pantego kerületében. Egy 77 esztendős nyugalmazott tanárnőt, Brenda Hamiltont, hajnali fél hatkor, kutyasétáltatás közben megtámadott egy ismeretlen fenevad. Az asszony halálra marcangolt testét a közeli vizesárokban találták meg.

iat.jpg

Fél évvel az eset után, a képviselők még mindig azon gondolkodtak, vajon milyen állat okozhatta az idős asszony halálát. Felvetődött a lehetősége a város területére időnként betévedt farkasnak, prérifarkasnak vagy vadkutyának. A DNS-vizsgálatok azonban arról tanúskodnak, hogy nem ezek az állatok voltak az elkövetők, hanem valamilyen ismeretlen kutyaféle.

A lakóközösség nagyon aggódott amiatt, hogy nem tudták pontosan, milyen állatról van szó, s hogy mindezen szörnyűség bármikor megismétlődhet. A közösségi médiában ráadásul terjednek a pletykák, az emberek nem rejtik véka alá a véleményüket, s néha egészen merész ötletekkel állnak elő.

iat00.png

/Brenda Hamilton és a hely, ahol állítólag a tragédia történt, alig pár perc sétaútra az otthonától/

Vannak, akik úgy vélik, a tettes egy eltitkolt fekete párduc. Mások szerint, valamilyen hibrid állat. Maureen Hickman, egy nyugat-karolinai tudós tanár azt mondja, hogy az ismeretlen állat, a már említett kutyafélék keverékéből született hibrid lehet.

A brutális támadás során az asszony mindkét lába, mindkét karja és fejbőre borzalmas sérüléseket szenvedett. Körülötte rengeteg vért találtak. Két kutyáját, melyek a halott környékén csámborogtak, befogták és megfigyelés alá helyezték. A kutyák semmiféle agresszió nyomát nem mutatták. Ezen kívül 14 másik DNS-mintát vettek a környéken fellelhető kutyáktól, de egyikük DNS-e sem egyezett az áldozaton talált mintákkal.

Röviden összefoglalva, az összes vizsgálat befejezése után, valamint a tudományos és közvetett bizonyítékok alapján, még mindig nem tudják, milyen állat okozhatta Brenda Hamilton halálát.

https://csiribusz.blog.hu/2020/02/25/az_ismeretlen_kutyaleny_ujra_tamadt

Írta: Csiribusz

Forrás: charlotteobserver.com

Képforrás: mysocialmate.co; metro.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr4115331634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása