Videofelvételen a dogman?
2019. augusztus 01. írta: Csiribusz

Videofelvételen a dogman?

Pár napja érdekes videofelvétel járta be a világhálót. A felvétel hat évvel ezelőtt készült és a gazdája, bizonyos Ruben azt állítja, hogy egy félig kutya-, félig emberszerű lényt láthatunk a képeken. A San Benito városkában élő férfi, valamilyen ok miatt most döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a felvételeket.

dgm.jpg

Ruben és barátja egy texasi kis tónál horgászott azon a napon, amikor észrevették, hogy a túlparton egy kutya iszik a vízből. Ez elég szokványos, de az már nem, ha a kutya két lábra emelkedik.

Egyesek úgy vélik, az állat a dogman lehet, vagyis a kutyaember, míg mások szerint inkább a sasquatch. Megint mások humbugnak tartják az egészet, egy megrendezett csalásnak.

Az biztos, hogy a felvételeken látható lény nem túl meggyőző. Nehéz kivenni még a ráközelítésben is, mi a túró lehet. Így azonban könnyű bármit belemagyarázni. Önök mit gondolnak?

Írta: Csiribusz

Forrás: coasttocoastam.com

Képforrás: youtube.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr4814979748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása