Bizarr lényt találtak Indonéziában
2019. július 24. írta: Csiribusz

Bizarr lényt találtak Indonéziában

Bizarr lény jelent meg egyik este egy indonéziai lakásban. A lakás tulajdonosa azt mondja, szárnyai és négy csápja volt, nagyon megijedtek tőle.

bl4.jpg

Szárnyai és négy csápja volt annak a titokzatos állatnak, amely leginkább valamilyen földönkívüli lényhez hasonlít. Az indonéz férfi, aki a lakásában látta, azt mondja, hogy úgy tűnt, mintha fejjel lefelé mozogna a falon. 

Daily Mail cikke szerint valószínűleg az eső elől menekült be a lakásba. Épp ezért a férfi nem akarta kitenni, ám reggel, amikor már tiszta volt az idő megtette. Nem akarta ugyanis, hogy a vendégei megijedjenek tőle. 

Készített róla egy videót, ám az még mindig rejtély, hogy mi lehetett az. Elképzelhető például, hogy az Arctiinae nevű molylepkék családjába tartozik, de ez sem igazán biztos. 

Forrás: life.hu

Képforrás: life.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9714977456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Equu1N0X 2019.07.24. 18:41:34

Szerintem tök jól néz ki,bár ha éjjel felkapcsolnám a lámpát és ott lenne egy ilyen a plafonon,úgy összefosnám magam,hogy a közpénz lopna el engem. :)

Amúgy kicsit utánanéztem,hogy mi ez a cucc: Creatonotos gangis medvelepke.
A hím lepkéknek négy, nyugalmi helyzetben a testen belül elhelyezkedő tapogatója, úgynevezett corematája van.
Ezekkel csalják magukhoz az "ügyfélképes" lepkelányokat.

Csiribusz 2019.07.25. 09:05:52

Én is megnéztem azt a lepkét. Igen, az lehet. Elég brutális.
süti beállítások módosítása