Vámpírszörny Oroszországban
2019. április 19. írta: Csiribusz

Vámpírszörny Oroszországban

Állítólag Oroszországban feltűnt a misztikus puerto ricói vérszívó szörny, a Chupacabra. A titokzatos, egyszerre kengurura és kutyára is hasonlító vámpírfogú teremtményt 2005 márciusában látták először Közép-Oroszországban a helybéliek, írja a Komsomolskaya Pravdára hivatkozva a Mosnews.

chu3.jpg

Az először Puerto Ricóban látni vélt vérszívó az ország középső részén 32 pulyka vérét szívta ki egyetlen éjszaka alatt, hátrahagyva a tetemeket. Később olyan hírek is érkeztek a szomszédos falvakból, amelyek szerint összesen 30 birka és kecske esett áldozatul egy ismeretlen állatnak. Állítólag mindegyik megtámadott állat nyakán ugyan olyan sebeket fedeztek fel gazdáik, s ezek nem hasonlíthatóak kutya, farkas, vagy hiúz harapásához. Végül már a helyiek is látták a lényt, akik pontosan olyannak írták le, mint amilyennek Közép- és Dél-Amerikában az ottani őslakosok a „Chupacabrát”. Ez a lény – a szó jelentése „kecskeszívó” – majd 15 éve bukkant fel Puerto Ricóban, és több állatot, főleg kecskéket ölt meg, vérüket kiszívva.

Egy 18 éves helybéli szemtanú, Yerbulat Isbasov elmondta: arra lett figyelmes, hogy a birkái nagyon bőgnek, s utána nézet, mi bajuk az állatoknak. Akkor pillantotta meg az 1,2 méter magas teremtményt, amely úgy állt két hátsó lábán, mint egy nagy kutya. Mikor pedig a lény meglátta az embert, kenguruhoz hasonló ugrásokkal menekült el. Isbasov állítása szerint pár nappal később újra látta a lényt.

Az újságírók nyomozni kezdtek az orosz Chupacabra után, s nem meglepő, később újabb szemtanú került elő, aki már nem is egy, hanem egy csapat szörnyet vélt látni. Állítása szerint egy hatalmas vöröses állatot egy sötétszürke követett, nyomában egy sereg hozzájuk hasonló kicsivel. Aztán a vörös – a szemtanú szerint – egyszer csak megállt, kétlábra emelkedett, s a fejét furcsán forgatni kezdte, mintha csak gondolkozna.

Amikor Dmitry Madinovsky zoológus meghallotta a titokzatos lényről szóló híreket, szinte biztosra vette, hogy a helyiek a Chupakabrát látták. A kutató utána is nézett a dolognak, és talált egy furcsa nyomot, amelyet egy körülbelül 35 kilós állat hagyhatott hátra a közeli Sakmara-folyónál. Az állat ötujjú mancsai úszóhártyás, karmos ujjakban végződtek. Az állatot nyomai után nem tudták azonosítani a zoológusok. Madinovsky megállapította, hogy a lény a folyóparttól távol még négy lábon járt, majd a víz közelében két hátsó lábára emelkedett, felemelte a farkát, s végül mint egy kenguru elugrált.

Madinovsky és az Uráli Rendellenességeket Vizsgáló Állomás szakértői elhatározták, hogy még idén májusban nyomozni kezdenek az állat után.

Forrás: baon.hu

Képforrás: truehorrorstoriesoftexas.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2314750731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása