Ember elleni choupacabra támadás?
2019. április 01. írta: Csiribusz

Ember elleni choupacabra támadás?

ksz1.jpg

Egy földműves halálát a mitikus kecskeszívó choupacabrának tulajdonítják a honduras-i El Naranjo faluban. Az incidens során, amely egy februári kedd reggel esett meg Siguatepeque közelében, egy helybéli férfit ért támadás. A támadó az áldozat minden vérét kiszívta. Szomszédai szerint a fa alatt üldögélt, amikor az eset történt.

A choupacabrával kapcsolatos hiedelmek és babonák – e különböző leírások ördögi teremtménye, mely arról hírhedt, hogy áldozatai összes vérét leszívja – különösen elterjedtek a régióban. Néhány helyi arra következtet, hogy több ember természetellenes haláláért is ez a lény a felelős.

Choupacabra támadás eddig csak állatok ellen irányult, ember ellen bizonyítottan soha. Még az is kérdéses, hogy valóban létezik-e a lény. Mindez továbbra is vita tárgya, akárcsak a Bigfoot vagy a Loch Ness-i szörny.

A hatóságok egyelőre még nem tettek hivatalos bejelentést a férfi halálával kapcsolatban.

Forrás, képforrás: unexplained-mysteries.com

Írta: Csiribusz

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8514729311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása