Különös lényt fotóztak a szarvasvadászok
2019. február 01. írta: Csiribusz

Különös lényt fotóztak a szarvasvadászok

2011-ben nagy port kavart az FBI honlapjára állítólagosan frissen felkerült roswelli ufó akta, ám néhány hónapja más esemény tartja lázban Amerikát. Louisianában ugyanis egy idegen lényt fotózott egy szarvaslesre beállított infrakamera.  

il.jpg

A felvételeken látható dátum szerint még 2010 decemberében kapták lencsevégre a különös lényt Észak-Louisianában, amikor egy vadász egy szarvaslesre beállított, mozgásérzékelővel ellátott infrakamerával készült vadakat fotózni. A fotó készítője sokáig inkognitóban maradt, hiszen csak vadásztársaságok fórumán mukkant fel a vérfagyasztó fotó, mígnem valaki elküldte a helyi televíziós csatornáknak. Miután nyilvánosságra került a fotó, többen kételkedtek annak valódiságában, különösen, hogy a fotó készítője nem jelentkezett. Aztán megtört a jég, hiszen névtelenül, de fölfedte magát a képet készítő úriember, aki elmondta, hogy azon a napon több felvételt készített a gép az erdőben, de amikor kiment, hogy megnézze azokat, a gépet összetörve találta, de a memóriakártyát még ki tudta olvasni. A fényképezőgép több szarvast is megörökített nappal és éjszaka is, valamint a korábban a televíziókban is bemutatott lényt. Ekkor már a kétkedők is kezdték elhinni a vadász állítását, hiszen a többi felvételen is tökéletesen látszanak a megörökített állatok. 

A férfi mellesleg úgy kommentálta az esetet, hogy nem tudja mi látható a felvételen, de abban reménykedik, hogy a lény vegetáriánus, hiszen nem szívesen futna vele össze az erdőben. Abban az UFO-szakértők is megegyeztek, ameddig nincs érdemi cáfolata a felvételnek, addig azt hitelesnek tekintik.

Korábban több videó-megosztó portálra is felkerült egy titokzatos videofelvétel, amelyen egy különös lény fut át egy sztrádán. A hasonlóság valóban csak a véletlen műve vagy immáron komolyabban el kellene gondolkodnunk azon, hogy nem vagyunk egyedül ezen a világegyetemen?

Forrás: mon.hu

Képforrás: paranormal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8014595384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elyroze 2019.06.25. 15:26:05

Erről a képről nekem automatikusan egy videó jutott eszembe, amit még márciusában láttam:
> youtu.be/srw3iy3ayX4?t=553 - 9:13 másodpercnél.

Hasonló lénnyel már én is találkoztam. Az évek folyamán több oldalon és videóban is említették a történetet. Sokáig ült nálam a 'történet' és amit esetleg takar, mostanra viszont akadt némi szabadidőm, hogy újra foglalkozzak vele.

Csiribusz 2019.06.27. 11:02:28

@Elyroze: Igen, évek óta kering a neten ez a kép.
süti beállítások módosítása