A namíbiai szörny
2019. január 06. írta: Csiribusz

A namíbiai szörny

Halottkém vizsgálja azt a lényt, amit namíbiai vadászok lőttek le 2012-ben, mikor élelemszerző körúton járhatott a szörnyeteg. Azért lőtték le a vadászok, mert rátámadt az emberekre.

nsz.jpg

nsz1.jpg

A Mancunian Matters című brit lap hírei alapján három másik, hasonló alakú és magasságú, emberszabású lényt is láttak, de azok elmenekültek. Sokan azt mondják, hogy egy földönkívüli gyermekről lehet szó.

Scott Waring UFO-szakértő is megdöbbent a képek láttán és fel is tette az oldalára a képeket és a videót. Már többen hozzászóltak, például azt is, hogy egy őskori maja istenséghez hasonlít.

Azóta, hogy felkerült a netre a szörny fotója, megindultak a találgatások, mégis mi lehet az. Az ügyben megszólalt az ufó-szakértő Scott Waring is:

Feltettem a weboldalamra (UFOSightingsDaily) a képet és az egyik kommentelő szerint nagyon hasonlít egy ősi maja istenre” – mondta Waring, utalva arra, hogy ufó lehet az a lény és így megölték az egyik követüket.

Akadnak azonban más elméletek is. Az egyik legelvetemültebb az, hogy mutáns gyerekekről lehet szó, akiket – kinézetük miatt – elhagytak a szüleik…

Forrás, képforrás: borsonline.hu, hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1514538630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása