Valódi tündér?
2018. december 01. írta: Csiribusz

Valódi tündér?

Bizarr videó egy párhuzamos világ lényéről, vagy egy ügyes trükk? A család később még a tetemet is megmutatta egy műsor keretében? Elképesztő, szinte hihetetlen az a videó, amit egy család tett közzé 2014-ben. A videón ugyanis egy tündéralak látható, a saját, fizikai valójában.

tnd1.jpg

Senki sem tudta, amikor először látta a videót, hogy mire vélje a dolgot. Akkor szenzáció lett annak idején az esetből, hogy a szemtanúkat több műsorba is meghívták, ahol elképesztő dolgokat mutattak. A felvételen az látható, amint a kertben az egyik fán észrevesznek valamit. Arra figyelt fel a társaság egyik tagja, hogy valami nagyon nagy testű rovar zümmög és búg a lombok között.

Közelebb merészkedtek, miközben kameráztak. Akkor megpillantottak valami furcsát. Egy nagyon hosszú, széle szárnyakkal rendelkező valamit, ami teljesen fekete volt. Hirtelen ez a valami a levegőbe emelkedett, majd ide-oda cikázva röpködött körülöttük. Eközben a kamera egy pillanatra megörökíti szemből, ahol tisztán kivehetően emberi alakja van. Ezért hitte azonnal mindenki azt, még a felvételt készítők is, hogy egy valódi tündért, vagy valamiféle szárnyakkal rendelkező gnómot sikerült lencsevégre kapniuk.

tnd2.jpg

Tündérekről már lehetett többször hallani az elmúlt évtizedekben, évszázadokban. nagyon sokan valóságosnak tartják őket. Szerintük a tündérek misztériuma nem véletlenül alakult ki, és a rengeteg legenda és mesés elbeszélés mögött valós gyökerek, igazi történetek állnak. Korábban egy londoni pincében talált, félig mumifikált csontváz...

Napjainkban is időnként egyesek látni vélik ezeket a csodálatos alakokat. A közhiedelemmel ellentétben azonban a legtöbb paranormális szakértő és kriptozoológus szerint a tündérek sokkal inkább hasonlítanak egy humanoid-rovar hibridre, mint azokra a mesés női alakokra, amiket a filmekben látunk. A folklór ezt tévesen színezte túl, mondhatni szándékosan.

tnd3.jpg

Elvégre az emberek mikor rokonszenveztek volna ezekkel a varázslatos lényekkel, ha a maguk valójában mutatja be őket a kultúra és a művészet? Egy biztos, a videón látott tündér is inkább rovarszerű humanoid, mintsem egy csodálatosan szép nőalak. Nagyon aprók lény, az ember tenyerében is elférne.

A család, miután elrohantak a kamerával, azt állította, hogy ez a lény megtámadta őket, legalábbis fenyegetően ide-oda cikázott körülöttük, mígnem lecsapták. A tetemet megvizsgálva aztán döbbenten tapasztalták, hogy karjai vannak, lábai és feje is szemekkel és arccal. A hátborzongató tündér tetemet egy műsorban is bemutatták, ahol megrökönyödhetett rajta a világ, hogy mégis létezhetnek ezek a lények.

Noha a szkeptikusok szerint az egész ügy a család egy jól kitervelt átverése volt, hogy hírnevet és pénzt szerezzenek, ennek ellenkezője, és ez sem lett végül bebizonyítva. Így marad a nyitott kérdés: egy egyszerű, ámde jól kivitelezett mű testet mutogattak a világnak, vagy egy valódi, nem e világi lényt?

Forrás, képforrás: avilagtitkai.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr3414394752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása