Lefilmezték a Bigfootot
2018. december 01. írta: Csiribusz

Lefilmezték a Bigfootot

Döbbenetes képsorok kerültek elő a rejtélyes amerikai Bigfootról, vagy más néven Nagylábúról. Egy vadász összeakadt vele az erdőben, majd a menekülő lény után indult egy kamerával és egy puskával…

bf1.jpg

A legendás erdei ember, amelyet leginkább a himalájai jetihez hasonlítanak, a beszámolók szerint Észak-Amerika sűrű, embertől háborítatlan erdeiben él. De érkeztek már észlelések a világ számos más pontjáról is, hasonlóan szőrös és nagydarab emberszerű lényekről. Ausztráliában yowie, a Himalája környékén jeti, Amerikában bigfoot és sasquatch, Mongóliában alamaszt, Pakisztán és Afganisztán környékén pedig Barmanu a neve.

Eddig még egyetlen példányt sem sikerül bizonyíthatóan elfogni, vagy elejteni, csupán hatalmas lábnyomaira, néhány fészekre és szőrcsomóra bukkantak a vadászok, de mégis sokan hisznek a létezésükben.

Nemrégiben azonban hátborzongató videó került elő az internet rejtett bugyraiból, amelyen egy vadász éppen a legendás lény nyomába eredt. Kamerájával sikerült is felvennie pár másodpernyi jelenetet, amelyben egyszer még a puskája is elsül, majd a szörny nemes egyszerűséggel lecsapta a szemtelenkedő emberkét, majd elmenekült.

Tisztán látszik, hogy az arcfelépítése egyáltalán nem majomszerű, mint ahogyan azt sokan gondolják, inkább emberinek tűnik…

Vajon azoknak a kutatóknak lesz igazuk, akik szerint az ehhez hasonló erdei lények valóban az emberi törzsfejlődés egyik mellékágaként alakultak ki, és valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a mai napig élnek kisebb populációik a világ különböző pontjain?

A felvételt nem hitelesítette egyik tudományos szervezet sem, egyszerűen csak felbukkant a YouTube-on, így könnyen lehet, hogy ismét csak egy megrendezett, ügyes hamisítvánnyal van dolgunk.

Forrás, képforrás: napiufo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr2614395784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása