Óriási lény Argentínában
2018. június 09. írta: Csiribusz

Óriási lény Argentínában

Sokan úgy vélik, éjszakai szörnyek csak a mesékben, mítoszokban vannak, vagy épp a Harry Potter-könyvekben. De vajon mivel magyarázzák azt a felvételt, amelyet ez év áprilisában rögzítettek az argentínai Santa Fében egy titokzatos lényről?

oa2.jpg

oa1.jpg

Az óriási állat eddig lemészárolt két ebet, egy német juhászkutyát és egy pitbullt. Ezúttal azonban sikerült lefotózniuk a környékbeli lakosoknak. A bizarr kép egy magas, négy vékony lábon közlekedő állatot mutat. Hosszú nyakán nyúlra vagy lóra emlékeztető fej ül. A jókora lényről ez idáig ez az egyetlen fénykép.

Vannak, akik úgy gondolják, az egész csak egy ügyes hamisítvány, s valószínű, igazuk lehet. Az alábbi kisfilm mindenesetre meggyőző. 

Forrás, képforrás: mirror.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9013998656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása