Idegen lényt fotózott szelfizés közben...
2017. február 01. írta: Csiribusz

Idegen lényt fotózott szelfizés közben...

Olesya Podkorytov azt állítja, hogy a képen egy idegen lény látható, és az ominózus ülésben ahol a lény feltűnik, nem ült senki.

id_l_sz.jpg

Az eset néhány napja történt, mindazonáltal érdemes fenntartásokkal kezelni az effajta eseteket. Egy nő, Olesya Podkorytov épp a business osztályon utazott, amikor úgy döntött, hogy szelfit készít magáról. Amikor a kép elkészült, egy furcsa dolgot vett észre rajta. A mögötte lévő ülések egyikében egy különös figura jelent meg. Pont egy olyan ülésnél, ahol a fotó készítésekor senki sem ült.

Rengeteg kommentelő árasztotta el a képeit, megerősítve őt abban, hogy talán az ismeretlen figura valóban nem e világi, hanem egy idegen lény, mely kísértetiesen hasonlít az elterjedt idegen ábrázolásra.

Vajon tényleg egy idegen lény látható a képen, vagy csak egy optikai csalódás áldozata lett az orosz nő?

Forrás: avilagtitkai.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9312175232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.02.01. 23:14:44

Egy biztos, a szelfi nem igazán sikerült. :)

Azazella 2023.07.11. 11:06:24

Mint ha nem is magát akarta volna lefotózni. Kicsit gyanus.
süti beállítások módosítása