Rejtélyes, három ujjú kéz Peruban
2017. január 17. írta: Csiribusz

Rejtélyes, három ujjú kéz Peruban

A hihetetlen lelet újraírhatja az emberi történelmet? Nemrégiben, néhány hónapja bukkantak rá egy olyan titokzatos leletre, melyet nem sikerült még azonosítani, de szemmel láthatóan nem egy emberi kéz lehet, hanem valami más. A kéz maradványai ugyanis csontokat tartalmaznak, de nem bizonyos, hogy emberi csontok lennének. Sőt! A megtalált kézen jól látszik, hogy csak három ujj található, vagyis semmiképpen sincs köze az emberhez. A nagy kérdés most az, hogy mi lehet? 

3k1.jpg

3k2.jpg

Felmerült az is a vizsgálatok kezdeti szakaszában, hogy talán egy nagyon különleges embercsoport keze lehetett, melynek ugyan megvolt mind az öt ujja, a lelet később annyira megsérült, hogy csak három maradt meg. Azonban a röntgenvizsgálatok egyértelműen arra az eredményre világítottak rá, mely szerint a kéz így fejlődött ki, és nem hiányzik róla egyetlen ujj sem. 

Talán egy krokodil, vagy valamiféle ősi hüllő keze is lehetett volna, azonban amikor a tudósok jobban szemügyre vették az ujjak végén elhelyezkedő körmöt, azok nagyon is emberinek tűntek. Vagy legalábbis olyannak, mint amilyenek egy humanoidszerű lény ujjain lennének. 

3k3.jpg

Az ujjak azonban sokkal hosszabbak, mint egy ember ujjai. A paleoasztronautika hívői szerint a kézmaradvány egyértelmű bizonyítéka annak, hogy egykoron idegenek látogatták az ősi Földet, és kapcsolatba is léptek a rajta élő népekkel. Egyrészt ez a lelet azt jelenti, hogy el is lettek temetve idegenek a bolygónkon, másrészt azt, hogy kapcsolatban lehettek az ősi inka törzsekkel. 

3k4.jpg

Az ujjak egyikén még egy különleges, egyelőre ismeretlen eredetű és összetételű fémet is találtak, ami valamiféle implantátum lehetett. Ha valóban léteztek idegenek a múltban, akkor feltételezhetően testük tele lehetett ezekhez hasonló implantátumokkal, chipekkel, melyek kiegészítették, vagy javították testi képességeiket. Ezért voltak annyira fejlettek, és egyesek szerint ezért lehettek az ember szemszögéből varázserővel felruházva, mert ezek a szuper-technológián alapuló implantátumok segítettek nekik. 

3k5.jpg

Az ősi idegeneket annak idején az égi istenekként tisztelték, és számos dokumentum, műemlék maradt fenn, melyen szerepelnek, mint istenábrázolás. Hatalmas piramisok őrzik emléküket Egyiptomban, de Dél-Amerika vidékein is rengeteg ismeretlen rendeltetésű piramis hever, melyekről alig tudunk valamit. 

Sokak szerint ezek ősi leszállópályák voltak, míg mások úgy gondolják, hogy valahogyan elrejtve ezekbe a piramisokba temették az idegenek hamvait. Ha már hamvakról beszélünk: állítólag azért nem találtunk még egyetlen idegen csontvázat sem, mert egy speciális lézeres eljárással hamvasztották el ősi szertartások keretében őket. Ugyanakkor időnként előkerülnek a mostanihoz hasonló, zavarba ejtő leletek, melyeknek a tudomány mai állása szerint nem lenne szabad létezniük.

Forrás: avilagtitkai.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr10012133819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása