Gyanútlan kocogóra tört a meztelen földönkívüli
2016. október 29. írta: Csiribusz

Gyanútlan kocogóra tört a meztelen földönkívüli

Szinte bármi megtörténhet már ezen a világon. Sok ufóhívő várta már ezt a pillanatot, most megtörtént. Gyanútlan kocogó angol férfit lepett meg egy anyaszült meztelen földönkívüli egy parkban az angliai Newton Abbot egyik körzetében. Még jó, hogy kéznél volt a fényképezőgépe és sikerült róla felvételt készíteni. Így legalább barátai, ismerősei nem fogják azt hinni róla, hogy elment az esze.

fk1.jpg

Volt néhány embernek szerencséje már látni hasonló földönkívülieket, de nekik szerencsére az ijedtségen kívül semmi bántódásuk nem esett. Voltak olyanok is, akiket elraboltak földönkívüliek, de nekik az élményük a legrémisztőbb a velük való találkozás alkalmával.

Érdekes módon a kis szürke lényt John Mooner paranormális tevékenységekkel foglalkozó nyomozó kapta lencsevégre kocogás közben. Paranormális kutató lévén soha nem gondolta volna, hogy valaha élete során személyesen összetalálkozik egy szürke idegennel. Mooner felvétele csak egy pillanatig tartott. Ezt azzal magyarázta, hogy egy régi fényképezővel ment kocogni.

fk2.jpg

Amikor meglátta a lényt, elkezdte róla készíteni a felvételeket. Azonban az első exponálás után kiesett a fényképezőből a telep. Közben látta, hogy az idegen rendkívül agresszív. Amikor észrevette, hogy a férfi képeket készítene róla, elindult felé. Így a paranormális tevékenységekkel foglalkozó férfi kénytelen volt olajra lépni.

Nem szerettem volna egy repülő csészealj műtőjében végezni! Elég sok hajmeresztő történetet hallottam már hasonló esetekről… Viszont a felvétel a körülményekhez képest elég jól sikerült!” – nyilatkozta Mooner.

Az egyetlen elkészült fotón valóban látszódik egy elmosódott pucér humanoid alak. A képet az ufológusok azonban szinte megvétózták, azt állították, hogy ez bármi lehet. Ugyanis szerintük a kis szürkék sokkal satnyábbak és fejük is jóval nagyobb! Azt ugyan nem állítják határozottan, hogy nem földönkívülivel találkozott az angol kocogó férfi, de biztosan nem kis szürke idegennel. A szkeptikusok azonban abszolút kritikával éltek. Méghozzá, ha valaki kocog, akkor miért egy régi fényképezőgéppel megy, nem pedig egy kamerával? Furcsa dolognak találták azt is, hogy pont egy paranormális jelenségekkel foglalkozó emberrel történik meg az ilyesmi.

Forrás: napiufo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr9911913779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása