Hátborzongató lényt fogott a metepeci egércsapda
2016. április 24. írta: Csiribusz

Hátborzongató lényt fogott a metepeci egércsapda

A rejtélyek fontosak számunkra! A tudósok tudománya megállt, amikor 2007-ben először látták meg a lényt, amit Mexikóban Metepec városában egy egércsapda fogott. A valami, mintha egy ember és egy földönkívüli keveréke lenne. Méretei hasonlóak egy nagyobb fajta rágcsálóhoz. Koponyacsontjai nagysága is figyelemre méltóak, no meg a fogazata.

hl.png

A cikk végén található videón egy bizonyos kreatúrának tűnik a dolog. Ha megnézzük a felvételt, megváltozhat a véleményünk kétségeinket illetően. A talált valami fejtörést okoz a tudósoknak is. Kiváltképpen az, hogy a DNS-mintáját sem sikerült számukra megfejteni.

Két nézőpont fontos a dologban, méghozzá az egyik, hogy nagy átverés az egész. Máskülönben, ha ezt a valamit egy egércsapdával fogták, akkor bizonyíték lehet a földönkívüliek jelenlétére a Földbolygónkon!

Öt szemtanú azt mondja, látta a fura lényt, amikor még az élt. A szemtanúk egyöntetűen azt állították, hogy a lény nem patkány, mert soha nem hallottak még olyan hangokat, amit az elejtett lény kiadott. Az embereket félelem kerítette hatalmába, akik a lény tetemét a fogóban meglátták.

Az alábbi videón a maradványt vizsgáló orvos dr. Hernandez azt állítja, hogy erősen emberi vonásokat mutat a teste. A felvételen virtuálisan szimulálták, hogy miként eshetett csapdába a lény. Ami azonban utána kezdődik, meglehetősen érdekes.

Forrás: hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr278659324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása