A brit „szörny”
2016. január 07. írta: Csiribusz

A brit „szörny”

Rémisztő, másfél méteres, éles fogakkal rendelkező „bestiát” találtak egy brit tóban. A felfedezés a Manchestertől észak-keletre fekvő Hollingworth tónál történt. Ezt a szörnyűséges, titokzatos kreatúrát a tó vize mosta ki a partra, mely egy ismeretlen, ősi faj lehet a sötét mélységből.

 

sz2.jpg

 

Miután Rochdale településhez közel fekszik a tó, vannak, akik máris elnevezték a lényt a Roch Ness-i szörnynek, utalva Loch Nessre, noha a másik tó négyszáz mérföldre fekszik onnan.

 

sz1.jpg

 

A szemtanúk, akik látták a víz szélére sodort állatot, úgy becsülték, nagyjából másfél méter hosszú lehet. A méretes bestia szája tele van borotvaéles fogakkal, és az egyik járókelő azt mondta, egész ökle a szájába férne.

A lény fotói sokkolták a közvéleményt és nagy viták alakultak ki, hogy valóban egy ősi állatról van-e szó, vagy csak egy döglött csukáról. A felvételeket azóta rengetegen látták és egyre többen osztják meg, hogy tisztázódjon a rejtély. 

Forrás: zonnews.com; képforrás: theforteanslip.blogspot.com; express.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr448261796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yoni 2016.01.28. 15:36:24

Egy hazai csukának másmilyen a fogazata, de elképzelhető, hogy más vizekben máshogy fejlődik. Gondolom arra fele vannak még nagyobb halak, mert ok nélkül ilyen fogazat nem alakul ki. Ez esetben nem annyira meglepő a hal, bár a méretei nem kicsik, ezt meg kell hagyni!
süti beállítások módosítása