Ismeretlen lény a folyóban
2015. december 17. írta: Csiribusz

Ismeretlen lény a folyóban

A Paraguay-i Carmen del Paraná-nál megdöbbentő lény tetemére akadtak. Önkéntes tűzoltók pillantották meg, amint az ismeretlen test a folyóvíz felszínén lebeg. A kreatúra emberek ezreit hökkentette meg, különösen, ami ijesztő külsejét illeti.

 

par1.jpg

 

A lény vaskos farokkal rendelkezett, hosszú ujjai nőttek és több emberi jellemzője is volt. Első ránézésre egy bomló majom tetemének tűnt –, ahogyan dr. Paul Lemir szakértő fogalmazott, de mindenképpen meg kell várni az antropológusok hivatalos véleményét.

 

par2.jpg

 

Az 1990-es évektől sokat hallani az ún. chupacabra létezéséről, amely azóta városi legendává nőtte ki magát, különösen a közép- és dél-amerikai országokban. Vannak, akik hisznek abban, hogy a chupacabra tetemét sikerült kihalászniuk a vízből.

 

 

Forrás: zonnews.com – írta: Csiribusz

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr378179972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása