Titokzatos vízi szörny Korfun
2015. december 05. írta: Csiribusz

Titokzatos vízi szörny Korfun

Egy barlangi hajókiránduláson tűnt fel a furcsa lény, melyet egy turista véletlenül örökített meg gépével. A szakemberek elemezték a képeket, de nem tudták azonosítani. Így rejtély, hogy pontosan milyen állat lapul a görög barlangok mélyén.

 

620x0.jpg

 

A tengerek és óceánok mélye sok titkot rejt, így valószínűleg számos ismeretlen állatfaj lapul a tudósok számára elérhetetlen helyeken. Olykor azonban a víz a partra sodor egy addig soha nem látott állatot, ami csodálatos, de egyben rémisztő is. Hiszen sokszor a legszürreálisabb horrorfilmek lényei öltenek valódi testet. Az azonban ritkább, hogy még élő példányokkal találkozzunk, és meg is örökítsük őket.

Egy skót turista Korfun nyaralt a családjával, és egy csodás hajókiránduláson is részt vettek, ahol meglátogattak egy vízi barlangot. Harvey Robertson rengeteg képet készített a lélegzetelállító természeti jelenségről és a tengerről. Az egyik kattintás után azonban, szinte sokkos állapotba került, mert olyat látott, amit még soha.

A vízre fókuszált, mert szerette volna megörökíteni a tenger gyönyörű kékjét, de amikor visszanézte a képeket egy bizarr, titokzatos szörnyre lett figyelmes. A szürke, tudósok számára ismeretlen állat egy mitológiai lényre emlékeztet, amit azonosítani nem sikerült a szakembereknek. Így nagy valószínűséggel valóban egy eddig még soha nem látott fajról lehet szó.

Forrás: ripost.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr678155254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása