Brazil farkasemberek
2015. október 24. írta: Csiribusz

Brazil farkasemberek

Meghökkentő képsorok járták be a világsajtót mostanában. Brazília fővárosának egyik negyedében, Ceilándiaban különös lényt filmezett le az egyik térfigyelő kamera. A kreatúra – mit is tagadjuk – éppen úgy néz ki, mint valami mesebeli farkasember. 

bra_verf1.jpg

 bra_verf2.jpg

Brazíliában – ahogy általában a latin folklórban – úgy tartják, hogy ugyanazon anyának és apának a hetedik fia lesz farkasember, vagy ahogyan ők mondják: lobisomem. Egyesek azt mondják, az első átváltozás akkor megy végbe, amikor a fiú pubertáskorba kerül, mások úgy hiszik, a böjthöz vagy a péntek 13-hoz van köze. Mivel azonban a történéskor nem volt sem Nagyböjt, sem péntek 13, sőt, az sem valószínű, hogy egy 13 éves fiú változott át, továbbra is fennáll a kérdés, mi a fene lehetett ez?

De tényleg, mi van mostanában Brazíliában, vérfarkas-dömping? Nem rég járta be az Internetet egy másik fotó is és alig két éve készült a különös kerti felvétel, amely a brazil Sáo Goncalo dos Camposban történt, s ami miatt több napos kijárási tilalmat rendeltek el az ottani hatóságok. Nem beszélve a támadásokról 2008-ban és 2009-ben... Mi ez az egész? 

http://csiribusz.blog.hu/2014/08/03/verfarkas-tamadasok_a_21_szazadban#c28175314

Írta: Csiribusz

Info és képforrás: mysteriousuniverse.org

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr598017871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

white dragon 2015.10.26. 10:27:10

ilyenkor az a szerencse hogy nincs ember az utcán,ki tudja mi lett volna ha ember is van ott.olyan mintha ruhában járkálna egy 2 lábú farkas,ez érdekes,és a lábai se emberiek.nem Brazília ahol a gnómos videók készülnek?vagy az Argentína?azért mert azok szoktak az utcán mászkálni.

white dragon 2015.10.26. 10:28:30

ez a képen a vérfarkasra hasonlít a karácsonyi lidércnyomásból.

Csiribusz 2015.10.26. 10:36:41

@white dragon: Ha jól emlékszem, akkor a gnóm Argentinában volt. De jó is, hogy említed, mert a régi oldalamon fenn volt, itt azt hiszem nincs... még...
süti beállítások módosítása