A jeti brit rokona
2015. szeptember 01. írta: Csiribusz

A jeti brit rokona

Dél-Angliából eddig nem nagyon érkeztek bejelentések ismeretlen, majomszerű, viszont ember módjára, felegyenesedetten járó lényekről, ám most változott a helyzet. Sussex megyében az utóbbi hetekben megszaporodtak a majomember-észlelések – egy férfi egyenesen azt állította, hogy egyik éjszaka az autója elé ugrott a lény, amit el is gázolt, ám a hatalmas termetű – úgy két méter magas – teremtmény fürgén felpattant az aszfaltról, és úgy szaladt be az út menti erdőbe, mintha kutya baja sem lett volna. 

jeti_1.jpg

A folkingtoni erdőségben kempingező fiatalok egy csoportját pedig szó szerint elkergette a szürke bundájú jetiszerűség, és a sátrukat is szétszaggatta. A hatóságok szkeptikusan fogadták a beszámolókat, de megígérték, hogy vizsgálat indul az ügyben.

Forrás: Hihetetlen magazin / 2015. szeptember

Képforrás: zalas.deviantart.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr37751240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása