Rejtélyes szörny csontvázát találták meg Kínában
2014. november 26. írta: Csiribusz

Rejtélyes szörny csontvázát találták meg Kínában

Sárkánykígyók mégis léteznek! Megtalálták a világ első baziliszkusz-maradványait! Ha nem is ilyen mesébe illő főcímekkel jellemezhetnénk azt, ami a távol-keleten felbolygatta a régészek elméjét, az bizonyos, hogy nem mindennapi felfedezéssel állunk szemben. 

rejtelyes leny.jpg

Vagy csak felfújják az ügyet? Érdekes módon néhány nappal április 1-je előtt kapott szárnyra Kínában az a pár fotó és leírás, amely erről a bizarr, leginkább a galléros cápára emlékeztető csontvázról készült. A különös lényt Qingdao halászai húzták partra még március végén, s azóta a videó, valamint a képek bejárták a világsajtót.

Sokan úgy vélik, csak egy ügyes faragvány, mellyel a hiszékenyeket próbálják megtéveszteni, ám legalább ennyien hiszik, hogy valamilyen sosem látott teremtmény csontvázára bukkantak. 

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr896934149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása