A harkivi területen is támad a chupacabra
2014. június 20. írta: Csiribusz

A harkivi területen is támad a chupacabra

A harkivi területen, Zsovtnevoj településen egy németjuhászkutya, ismeretlen állat tetemét hozta egy ház küszöbére. Mivel a faluban nemrégiben valami lemészárolta a nyulakat, a helyiek a chupacabrára tippelnek.  

harkivi-teruleten-tamad-csupakabra.jpgA falubelieknek meggyőződése,  hogy ez a lény pusztított el tavaly ősszel két tucat nyulat. A lény a chupacabra módszeréhez hasonlóan végezte ki a  nyulakat – írja a tsn.ua internetes hírportál. 

A harkivi állatorvosi tanszék szakemberi szerint azonban ez nem chupacabra, hanem egy fiatal róka. A rókán csupán egy betegség miatt nincs szőr.  Mivel ez a példány másképp néz ki mint társai, ezért hiszik az emberek azt, hogy holmi különös lényről van szó. 

A harkivi állatorvosok egyébként egyáltalán nem hisznek a chupacabráról alkotott mendemondában. 

Forrás:  karpatinfo.net

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr136389681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása