Titokzatos állat- és embercsonkítások
2014. június 18. írta: Csiribusz

Titokzatos állat- és embercsonkítások

A hatvanas évek óta foglalkoztatja a közvéleményt az a különös jelenség, amikor állatok és emberek különös módon elkövetett csonkításoknak esnek áldozatul, amelyek minden esetben halállal végződnek. Ki vagy mi felelős ezekért a borzalmakért? Talán a földönkívüliek?  

lo.jpg

A legelső ilyen eset Colorado államban egy ranch közelében történt, és egy Lady nevű ló volt az áldozat. A szerencsétlen állat legtöbb szervét eltávolították, a bőrének nagy részét lenyúzták. Legtöbbször szarvasmarhákkal történik meg, de előfordult már juhokkal, kecskékkel, birkákkal, kutyákkal és szárnyasokkal is. Minden esetben vannak közös jellemzők. Az elhullott állatoknak bizonyos szerveit, testrészeit sebészi pontossággal távolítják el. Orvosok vizsgálatai alapján kiderült, hogy a vágások nem roncsolták jelentősen a szöveteket, mint a szikék. Ez alapján elképzelhetőnek tartják, hogy lézerrel, vagy más, fejlettebb, nem ember által készített eszközzel ejtették a vágásokat. Az állatok bőrét is lenyúzzák néhány esetben, kivétel nélkül meghalnak és sokszor egy csepp vér sem marad bennük. Hamuvá porladt belső szervek is előfordulhatnak még. 

A szervek közül a szemeket, nemzőszerveket, a száj körüli részt, nyelvet, az emésztőrendszer fontos részeit, méhet távolítják el legtöbbször. A helyszínen nem láthatóak a sérülésekre utaló vérnyomok, sem a támadókhoz köthető nyomok, például láblenyomatok, de fedeztek már fel ismeretlen eredetű zöld masszát egy-két tetem mellett. Az csonkítások helyszínéhez közel rejtélyes fények, repülő tárgyak és fekete, jelzés nélküli helikopterek tűnnek fel. 

ufo.jpgEltérített személyek az ufó fedélzetén néha megfigyelnek olyan tárolóedényeket, amelyek állati vagy emberi szerveket tartalmaznak. Judy Doraty és lánya, Cindy a Texas állambeli Houstonból tartottak hazafelé. A regressziós hipnózis hatására kiderült, hogy eltérítették őket, majd egy borjú fedélzetre való "felemelkedése" után megfigyelhették, ahogy két lény a még élő állatból részeket távolít el. Az egyik használt műszeren tűket figyeltek meg, amihez egy cső csatlakozott, a másik pedig here alakú volt. 

Nemcsak állatok, hanem emberek is estek már áldozatul ennek a jelenségnek. Az első eset 1958-ban történt Indiában. A megfigyelt részletek szinte ugyanazok, mint az állatoknál. Dél-Amerikában esett meg, hogy megkínzott emberek holttesteit találták meg a szabadban, egy szemtanú pedig saját szemével látott egy azonosítatlan repülő tárgyat, amivel egy időben emberi testrészek hullottak le a levegőből. Hazánkban nem tudunk arról, hogy emberekkel megesett-e ilyesmi, de mindenképpen félelmetes annak tudatában élni, hogy esetleg mi is áldozattá válhatunk ennek a morbid gyilkosságnak. 

Forrás: bulvaros.hu; képforrás: ufogrid.com; en.wikipedia.org

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr176352125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása