Földönkívüli humanoid lényt láttak egy kanadai parkban?
2014. március 28. írta: Csiribusz

Földönkívüli humanoid lényt láttak egy kanadai parkban?

Egy titokzatos fénykép tartotta lázban a kanadai kutatókat, amelynek a vizsgálatát most fejezték be. Az elemzésre a Montreal városában lévő GARPAN központban került sor. 

Az elsősorban azonosítatlan repülő jelenségeket vizsgáló szervezetben ufókutatók tanulmányozták a képet. A rendőrség még vizsgálódik az ügyben.

A fotót egy család készítette még 2011 júniusában, mikor sétára indultak a Quebec városában lévő Chauveau parkba. Éppen a tájat fényképezték és nem is vették észre mit kapnak lencsevégre. Az egyik fénykép készítésekor ugyanis egy titokzatos alakot fotóztak le egy fa mellett.

 

quebec1.jpg

 

Azóta a GARPAN kutatói elemzést végeztek a képen és az eredmények szerint a fénykép és a rajta lévő földönkívüli humanoid alak tényleg valódi.

 

quebec2.jpg

 

A fotón a rejtélyes alak derekán egy furcsa övszerű tárgy is látható. A kutatók kimentek a helyszínre és több vizsgálatot is végeztek, több fotót készítve ahol az eset történt. Ezek alapján próbálták meghatározni az idegen méretét, eredeti helyét stb.

 

quebec3.jpg

 

A tudósok még fémdetektoros keresést is alkalmaztak, melynek során egy kisebb fémlabdára bukkantak. A tárgyat beküldték elemzésre a Department of Chemistry of Montreal laborjába. 

Egy ismert ufológus, Jean Morissette és társa David LeBlanc szerint lehetséges, hogy egymásik világból ideérkező értelmes lényt találtak a képen. Az eset nagyon különös, mert az ehhez hasonló második típusú észlelések nagyon ritkák és nem kerülnek nyilvánosságra.

 

quebec4.jpg

 

Rajtuk kívül még további öt ufókutató és egy fotóelemző is azt bizonyította be, hogy a felvétel valódi és idegen életforma látható a fotókon.

A rendőrség még továbbra is elemzi a közzétett fotókat és a videó felvételeket, nincsenek további hírek az üggyel kapcsolatban.

 

 

Forrás: hir.ma

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr245883771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hoffman 2014.04.06. 21:04:58

Csiribusz, azt szeretném kérdezni, hogy a régi blogod már teljesen eltűnt? Csak mert volt még egy pár cikk, amit szívesen elolvastam volna, de az oldalt nem találom.

Csiribusz 2014.04.07. 00:00:55

Igen, sajnos, úgy tűnik. Nem rajtam múlott, esküszöm. Egy csomó dolgot kell valahogy majd pótolnom, mert csak egy részét sikerült kimentenem. Mire lennél kíváncsi?

Hoffman 2014.04.07. 13:11:03

@Csiribusz: Régebben rendszeresen olvastam, és még volt hátra nem egy számomra érdekes bejegyzés, csak az utóbbi időben nem volt sok szabadidőm, mire pedig lett volna, már nem találtam. Köszönöm a gyors választ.

Csiribusz 2014.04.07. 14:24:47

De mégis nem emlékszel, hogy mi volt az, vagy miről szólt? Hátha tudnám pótolni.

Hoffman 2014.04.08. 06:33:02

@Csiribusz: Névről sajnos már nem emlékszem pontosan, mik voltak még hátra.

Csiribusz 2014.04.08. 09:10:51

Hát akkor előbb-utóbb vagy felkerülnek ismét, vagy nem tudom... :-)
süti beállítások módosítása