Ijesztő szörny tetemére bukkantak
2014. február 20. írta: Csiribusz

Ijesztő szörny tetemére bukkantak

20130411-ezo-meghalt-a-hires-chupacabra.jpgEgy titokzatos szörnyről készült felvétel kering a világhálón. Sokan izgatottan találgatják, miről lehet szó. Vajon új faj született? Vagy a mitikus lény, Chupacabra holttestére bukkantak? 

Ijesztő szörny borzolja az internetezők kedélyeit. A teremtményről készült fotót egy Jonah King nevű férfi posztolta Twitter oldalára. Az ismeretlen, vérszomjas fogakkal rendelkező lény holttestére Délnyugat-Amerikában bukkantak. A férfi elmondása szerint a test felett ölyvek köröztek, és műanyag szemeteszsákba volt csomagolva. 

Azóta mindenki azt találgatja, miről is van szó. Egyes feltételezések szerint döglött medve vagy kutya volt, míg mások szerint a híres mitikus lény, Chupacabra halt meg, megint mások pedig úgy vélik, egy új fajról van szó. Szerintetek mi lehet? Van rá tudományos magyarázat? 

Forrás: life.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr515824782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

white dragon 2014.02.24. 11:16:06

ez biztos nem medve,és nem taliznék sötétben vele.
süti beállítások módosítása