DNS teszt bizonyítja: Nagylábat és fiát lőtte le
2014. február 15. írta: Csiribusz

DNS teszt bizonyítja: Nagylábat és fiát lőtte le

Las Vegas – Lelőtte a híres hegyi embert, Bigfootot, vagy ahogy nálunk hívják, Nagylábat, egy texasi férfi, akit azóta már Bigfoot-vadászként emlegetnek. Rick Dyer (36) évek óta vadászott rá a hegyekben, de állítólag csak másfél éve sikerült leterítenie. 

bigfoot1.jpg

De nem csak egy hatalmas hímet sikerült lelőnie, egy fiatal példányt is megölt, tetemeiket állítólag már ki is tömték. Bár fotókat is készített róluk, azt, hogy valóban Nagylábat és fiát sikerült becserkésznie, csak azok hiszik el neki, akik látták őket a sátrában leterítve. Hogy igazát bebizonyítsa, a jövő héten „világkörüli turnéra" indul velük, eddig tíz országban biztosítottak helyszínt a kiállításának.  

bigfoot2.jpg

Pedig a tetemeiket azóta már meg is vizsgálták, a washingtoni orvosi egyetemen történő boncolás után kiderült, sem állati, sem emberi lények, DNS-ük nem tartozik egyik fajhoz sem. Gyorsak és eszesek, karmaikkal kapaszkodnak fel a fára, nemi szervük pedig olyan, mint az emberé. A hím közel két és fél méter magas, másfél méter széles, és több mint 360 kg-ot nyom, és nőstények is élnek a San Antonio melletti hegyekben. 

Dyer a hegyekben tanyázó hajléktalanoktól tudott létezésükről, és már a nyomukban volt jó ideje. A két példányt azután lőtte le, miután csalival beetette őket. Tudta, hogy szeretik a szarvashúst, így a hentesnél vásárolt, szarvas vizelettel leöntött sült sertésbordával csalogatta őket oda egy fához. A hím be is kapta a horgot, és miután falatozni kezdett, Dyer agyonlőtte. Tudja, hogy élve kellett volna elfognia, de arra hogy befogja, sem anyagi, sem egyéb törvényes lehetősége nem volt, vadászengedéllyel pedig rendelkezett.

”Kicsit megsütöttem a húst, hozzászögeztem néhány fához ott, ahol már látták őket” – számolt be a Bigfoot-vadász. Rick Dyer megszállottan kutatta Nagylábat. – „A nagy hím letépte a húst, és amikor el akart vele menni, céloztam. A szemem könnyben úszott, teljesen lebénultam közben. Miután eldőlt, odamentem hozzá. Ez egy igazi szörny, olyan, mint egy óriásgorilla és az ember keveréke” – tette hozzá Dyer, aki arról egyelőre nem számolt be, a fiatalabb hímet hogyan sikerült puskavégre kapnia. 

Forrás: Hihetetlen magazin / facebook.com

Képforrás: dailymail.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://csiribusz.blog.hu/api/trackback/id/tr495815920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szczgvtr 2017.01.25. 15:29:45

üdv.
érdekes, hogy ehhez eddig nem szólt hozzá senki...
nem tud valaki erről a sztoriról több infót? elég érdekes, és durva egybe, ha ez igaz...
:)

Csiribusz 2017.01.26. 17:26:11

Sajnos kevesen kényeztetik az oldalt azzal, hogy hozzászóljanak a bejegyzésekhez. :-) Pedig sokan olvassák a cikkeket. :-)

szczgvtr 2017.01.26. 18:47:42

nagyon érdekes cikkek vannak, köszönjük szépen, ne hagyd abba!!! :)

szczgvtr 2017.01.26. 18:54:20

Amugy az 1hsz om nem azert irtam, mert nem vagyok megelegedve az oldallal vagy valami ilyesmi..
Soot :) nagyon is tetszik, sokat is olvasom. Nem reg talaltam ra amugy, kb 1-2 hete.
Pusztan erdekelne 1 kicsivel tobb info, amit esetleg kesobb hoztak nyilvanossagra. :) meg 1x
Koszi, hogy csinalod az oldalt, csak igy tovabb, ne hagyd abba! :) :D

Equu1N0X 2017.01.26. 19:45:04

@szczgvtr: Ez a tévében is benne volt,ott azt mondták,hogy ez a vadász már 2008-ban is bejelentette,hogy lelőtte a Nagylábat de gyorsan kiderült a csalás.2014-ben ismét előállt ugyanezzel.Na vajon mennyire lehet neki hinni?
Valami olyasmit is mondtak,hogy a DNS-e azért se nem emberi se nem állati,mert ez egy gumibábu.De egy gumibábunak nem lehet DNS-e,mivel az csak az élőlényeknek van.Szóval nem nagyon értem én ezt az egészet. :)

szczgvtr 2017.01.27. 18:23:23

EquuiNoX
az igen.... köszi szépen! :D
süti beállítások módosítása